Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Cambrils

Een All Inclusive Cambrils staat synoniem voor het echte vakantiegeluk. Dit voormalige vissersdorp ligt aan de Costa Dorada in Spanje. Je vindt er 9 kilometer zandstrand, een gezellig oud dorpshart vol winkels, tapasbars en pleinen als het Plaça de la Vila. Hier pak je natuurlijk een terrasje nadat je door de nauwe straten hebt geslenterd. En de kids? Die vermaken zich in Cambrils zeker op het strand van Playa de la Llosa.

Vakantiegeluk in Cambrils

Onbeperkt genieten van het beste van de Costa Dorada in Spanje. Dat gaat met een All Inclusive Cambrils zeker lukken. Deze gouden kust ligt onder de stad Tarragona, in het Catalaanse deel van het land. Cambrils is een voormalig vissersdorp met een gezellig centrum én een 9 kilometer lang zandstrand. In de omgeving vind je er maar liefst 9 stranden om op te relaxen. Ben je met het hele gezin in Cambrils? Dan vind je bij Playa de la Llosa een fijn 4 sterren hotel van TUI, met ruime familiekamers. Naar dit strand neem je de kids trouwens gerust mee, want het is er heerlijk rustig.

Verkenningstocht door Cambrils

Dankzij de tip-top service heb je tijdens een All Inclusive Cambrils alle tijd om het dorp te verkennen. Cambrils bestaat uit 2 delen. Het oude dorpshart ligt iets verder van de Middellandse Zee af. Je vindt er nauwe straten vol boetieks, bars en restaurants. Na het shoppen strijk je neer aan het Plaça de la Vila voor een koel glas 'cerveza'. Ook rondom de Passeig de Miramar-boulevard van Cambrils is het goed toeven. Hier ontdek je de leukste tapasbars met uitzicht op de jachthaven. Zorg echter dat je niet te veel tapas eet, want in het All Inclusive hotel staat in de avond het overheerlijke diner alweer op je te wachten.

Bekijk alle All Inclusives Cambrils (2)