Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

All Inclusive Costa Dorada

Of je nu kiest voor bruisend Salou of voor het rustige vissersdorpjes Cambrils; tijdens een All Inclusive Costa Dorada ontbreekt het je aan niks. Een ding hebben de twee badplaatsen met elkaar gemeen. De gouden zandstranden. Hier is het overdag goed toeven met een sangria die je in het luxe hotel van TUI ophaalt. Gratis. Smul ’s avonds ook gerust van een extra portie paella zodat je het nachtleven van Salou aankunt. Vamos!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Costa Dorada vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Het gouden decor van de Costa Dorada

Een blinkende zonvakantie is waar het aan de Costa Dorada om draait. De letterlijke vertaling van deze Spaanse kuststrook is niet voor niks ‘Gouden Kust’. Aan gouden zandstranden dan ook geen gebrek. En aan luxe hotels ook niet. En dat is precies waar je in verblijft tijdens een All Inclusive Costa Dorada. De dag beginnen met een gratis café con leche. Tussen het plonsen in het zwembad door proeven van tapashapjes. En ’s avonds aanschuiven bij het diner met paella. Dat wordt smullen!

Hip & bruisend Salou

Dankzij Salou kun je een All Inclusive Costa Dorada ook gerust bruisend noemen. De populaire badplaats is bekend geworden door de tv-serie Costa! waarin het nachtleven uitgebreid aan bod komt. En dat nachtleven is vandaag de dag nog altijd hip in Salou. Je vindt er zelfs Nederlandse feestcafés waar muziek van André Hazes uit de speakers schalt. Tel daar de chique clubs en cocktailbarretjes bij op en je snapt dat Salou vooral geliefd is bij jongeren. Zorg in het luxe hotel van TUI voor een goede bodem en je kunt de nacht vol sangria prima aan.

De rustige vissersdorpjes

Een stuk authentieker én rustiger zijn de vissersdorpjes Cambrils en La Pineda. Beide plaatsen worden omringd door grillige baaitjes met schaduwrijke pijnbomen en helderblauw water van de Middellandse Zee. En dan hebben we waterpark Aquapolis en de goede visrestaurants nog niet eens genoemd. Het zijn zomaar een paar ingrediënten voor een rustige, heerlijke zonvakantie. Bij TUI kun je tijdens de All Inclusive Costa Dorada zelfs kiezen voor een luxe adults only hotel met zwembad voor extra rust. Al hebben we ook een kindvriendelijk complex waar je met het hele gezin de 3 zwembaden in plonst. Er is voor ieder wat wils.

Bekijk alle All Inclusives Costa Dorada (19)

Veelgestelde vragen Costa Dorada

De beste beoordeelde All Inclusive hotels in Costa Dorada zijn 4R Miramar hotel, Estivel Park en Best Cambrils hotel.

Populaire bestemmingen voor een All Inclusive Costa Dorada zijn Benidorm, Salou en Cambrils.

De beste reistijd voor Costa Dorada is van mei tot en met oktober. Het is dan warm en er valt weinig neerslag. De temperatuur ligt in de zomermaanden rond de 26°C.

Vanaf Utrecht is het ongeveer 16,5 uur rijden naar de Costa Dorada zonder tussenstops en files.

Estivel Park en hotel El Paso zijn kindvriendelijke All Inclusive accommodaties aan de Costa Dorada.