COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Costa Adeje

All Inclusive Costa Adeje

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Tenerife
  5. Costa Adeje

Laat je heerlijk in de watten leggen tijdens een All Inclusive in Costa Adeje. In het gastvrije hotel op Tenerife hoef je namelijk maar met je ogen te knipperen voor een glas sangria. Vanuit het hotel stap je zó de wandelboulevard op en slenter je naar het El Duque strand om wat Spaanse zonnestralen op te vangen. Meer zien van de omgeving van Costa Adeje? Overweeg dan een bezoek aan het haast buitenaardse land van natuurpark El Teide.

All Inclusive Costa Adeje
  • Badplaats op Tenerife
  • Vakantieplek van filmsterren
  • 2 waterparken
  • Culturele trip naar piramides
Bekijk alle All Inclusives Costa Adeje (12)

Verwen jezelf met zon in Costa Adeje

Dankzij de Spaanse gastvrijheid van de inwoners op Tenerife staat een All Inclusive Costa Adeje garant voor een échte verwenvakantie. Je verblijft hier met TUI in een luxe hotel in Costa Adeje, waar je maar met je ogen hoeft te knipperen voor een glas sangria. Zorgen om de innerlijke mens zijn dus niet nodig! Vanuit het hotel loop je in een paar minuten via de gezellige wandelboulevard van Costa Adeje naar het zonnige Playa el Duque. Eenmaal op dit goudgele strand vult de zilte zeelucht je neus en duik je gelijk voor wat verkoeling de Atlantische Oceaan in.

Spetterende dagtrip in Aqualand

De kinderen vermaken zich ook uitstekend tijdens een All Inclusive in Costa Adeje. Liggen ze niet in het zwembad, dan bouwen ze wel zandkastelen op het grote Playa de Torviscas vlak bij het hotel. Wil je de kids verrassen met een spetterende dagtrip? Neem ze dan eens mee naar Aqualand. Je bent nog niet binnen in dit reusachtige waterpark of de kinderen roetsjen al van enorme glijbanen. Dolle waterpret! Even tot rust komen op een luchtband in de Congo Rivier en dan gauw verder klauteren in het waterkasteel. Ook oudere waterratten komen hier aan hun trekken, bijvoorbeeld op de spannende Flying Boats glijbaan.

Buitenaardse excursie bij de El Teide

Een bezoek aan het Nationaal Park El Teide mag tijdens een All Inclusive zonvakantie op Tenerife niet ontbreken. Dankzij de haast buitenaardse landschappen in dit park lijkt het wel of je op een andere planeet bent. Rijd met een huurauto vanaf Costa Adeje naar Roques de García, om vanaf hier het park in te wandelen. Geen zin in een wandeling? Doe dan in ieder geval het nabijgelegen uitzichtpunt Mirador Llano de Ucanca aan. De vreemd gevormde roodbruine rotsen tegen de achtergrond van de 3718 meter vulkaan Pico el Teide zijn echt een vakantiefoto waard.

Bekijk alle All Inclusives Costa Adeje (12)