COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
El Arenal

All Inclusive El Arenal

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. El Arenal

Fijn dat tijdens een All Inclusive El Arenal het ontbijt gewoon bij de prijs is inbegrepen. En de andere maaltijden gelukkig ook. Zo maakt het niet uit hoe lang je feest in de nachtclubs aan de Calle Cartago. En wanneer je weer wakker bent om een hapje te eten. Even toe aan iets anders? Verken dan de Middellandse Zee per glasbodemboot. Of bewonder tijdens je vakantie Mallorca de betoverende Grotten van Drach.

All Inclusive El Arenal
  • Palmbomen op het brede strand
  • Vele uitgaansgelegenheden
  • Culturele excursie naar Palma de Mallorca
Bekijk alle All Inclusives El Arenal (2)

Bruisende All Inclusive El Arenal

In het zuidwesten van het Spaanse eiland Mallorca, ligt de gezellige badplaats El Arenal. Waar je je dankzij de vele uitgaansgelegenheden geen moment hoeft te vervelen. En op het lange gouden zandstrand, dat langzaam afloopt in de helderblauwe Middellandse Zee, is het van het vroege voorjaar tot het late najaar dankzij de aangename temperaturen goed vertoeven. Heb je het laat gemaakt in de nachtclubs aan de Calle Cartago, waar regelmatig beroemde DJs optreden? Als je bij TUI een All Inclusive in El Arenal boekt, kun je de volgende ochtend in het hotel op Mallorca in alle rust bijkomen met een kosteloos ontbijt. En als je nog wat extra slaap nodig hebt, dan schuif je gewoon aan voor de lunch. Of het diner. Zonder je portemonnee mee te hoeven nemen voor verse tapas.

Muzikale boottocht op Mallorca

Kun je tijdens een All Inclusive in Arenal geen genoeg krijgen van de Middellandse Zee? Dan is een tochtje in een glasbodemboot een echte aanrader. Zo kun je de Spaanse onderwaterwereld eens van een hele andere kant bekijken. En kun je een baars of barracuda met een beetje geluk ook zonder onderwatercamera op de gevoelige plaat vastleggen. Een hele andere boottocht wordt gemaakt in de beroemde Grotten van Drach, in het oosten van Mallorca. Tijdens een rondleiding verken je het sprookjesachtige grottenstelsel van ruim een kilometer lang. En vervolgens varen tijdens een klassiek concert tussen de stalagmieten en stalactieten de musici in een gondel over het ondergrondse meer. Terwijl de lichtshow voor nóg meer sfeer zorgt. Een betoverende ervaring tijdens een vakantie op Mallorca.

Bekijk alle All Inclusives El Arenal (2)