Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

All inclusive La Palma

Voor actievelingen en natuurliefhebbers is het Spaanse eiland La Palma een paradijs op aarde. Helemaal als je kiest voor een All Inclusive La Palma. Dan kun je na het verkennen van dit ‘mooie eiland’ ontspannen met een Malvasia wijntje en uitkijken op het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan. Zwartkleurige lavastranden en grillige bergtoppen maken het decor van het onontdekte Canarische Eiland compleet.

Populaire bestemmingen

Op naar ‘La Isla Bonita’ La Palma

Een plek waar de natuur nog onaangetast en wonderschoon is en waar de lavastranden vrij zijn van massatoerisme. Zo kun je het Spaanse eiland La Palma het best omschrijven. De bijnaam van dit onontdekte Canarische Eiland is niet voor niks ‘La Isla Bonita’ wat ‘het mooie eiland’ betekent. Vanwege de maanachtige landschappen vol donkere lavavelden en grillige bergtoppen is vooral wandelen hier erg geliefd. En met meer dan 1000 kilometer aan wandelpaden is er genoeg keus. Gelukkig kun je na de actieve dag ontspannen in het luxe hotel van TUI als je voor een All Inclusive La Palma kiest.

Ontspannen met een Malvasia wijntje

Stel je eens voor dat je na het beklimmen van de San Antonio vulkaan de benen omhoog gooit en met een Malvasia wijntje geniet van de zonsondergang boven de Atlantische Oceaan. Het wordt waarheid als je tijdens de All Inclusive La Palma verblijft in het 4 sterrenhotel in Fuencaliente. Omdat het luxe hotel op een klif is gebouwd is het uitzicht de hele dag door adembenemend. Wie goed oplet en mazzel heeft kan zelfs walvissen en dolfijnen voorbij zien zwemmen. En met meer dan 10 zwembaden, 5 restaurants en een spa is ontspanning hier verzekerd.

Duiken in de baai van Los Cancajos

Een duurzaam hotel nabij een duikstek die ook nog eens omringd wordt door glooiende bergen. Dat is de omschrijving van het All Inclusive hotel in Los Cancajos. De badplaats dankt zijn gezicht vooral aan het zwarte lavastrand dat verdeeld wordt over twee baaien en gescheiden is door vulkanische rotsen. Rondom deze rotsen is de onderwaterwereld magisch. Octopussen, baarzen en zeesterren leven hier volop en heten je van harte welkom tijdens een All Inclusive La Palma. Opdrogen kan daarna op het strand voor de deur van het luxe hotel. En met een bord vol tapas is de actieve vakantie natuurlijk helemaal compleet.

Bekijk alle All Inclusives La Palma (5)