Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Fuencaliente

All Inclusive Fuencaliente

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. La Palma
  5. Fuencaliente

Toe aan tijd voor jezelf? Boek dan een All Inclusive Fuencaliente. Je reist af naar het Canarische eiland La Palma. Hier schijnt de zon volop, is de temperatuur het hele jaar door zomers en overheerst de rust. Uitrusten doe je bijvoorbeeld bij het zwembad of op het zwarte zand van Playa La Zamora. Genoeg energie opgedaan? Plan dan eens een wandeling langs de vulkanen van La Palma in het Parque Natural Cumbre Vieja.

All Inclusive Fuencaliente
Bekijk alle All Inclusives Fuencaliente (1)

Tijd voor jezelf in Fuencaliente

Tijdens een All Inclusive Fuencaliente heb je alle tijd om te relaxen, te genieten van de rust én te wandelen. Dit dorp ligt in het zuiden van het Canarische eiland La Palma. Ongerepte bergen en vulkanen vol groen omringen de witte huizen. Het luxe hotel van TUI ligt op een klein half uur van Fuencaliente aan de westkust van het eiland. Hier ontbijt je 's ochtends met uitzicht op palmbomen en de Atlantische Oceaan. Ontspannen doe je bij een van de 10 zwembaden of met een weldadige massage in het wellnesscentrum. Zin in een dagje strand? Stap dan in de huurauto en koers in 5 minuten naar zwarte zandstrand van Playa La Zamora.

Wandelen tussen vulkanen bij Fuencaliente

Met 2 zeer verschillende natuurgebieden is La Palma het Spaanse wandeleiland bij uitstek. In het noorden vind je het Nationaal Park Caldera de Taburiente en in het zuiden ligt het Parque Natural Cumbre Vieja. Dit park bereik je in drie kwartier met de auto. Loop bijvoorbeeld de Vulkanenroute langs de belangrijkste vulkanen van La Palma. Het uitzicht over de grillige kraters en de Atlantische Oceaan in de verte is betoverend. Hongerig geworden van het wandelen? Dat is het goed om te weten dat de maaltijden in het hotel tijdens een All Inclusive Fuencaliente zijn inbegrepen. Je hebt maar liefst 5 restaurants om uit te kiezen, als dat geen luxe is.

Bekijk alle All Inclusives Fuencaliente (1)