Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

All inclusive La Pineda

Boek een All Inclusive La Pineda en beleef een zorgeloze vakantie aan de Spaanse Costa Dorada. In deze badplaats ontdek je de betekenis van ontspanning. Geniet van al het lekkers in een van de restaurants, spring in een van de zes zwembaden of ga voor een ultieme relaxsessie naar de spa. Om de kids hoef je je niet druk te maken, want die vermaken zich bij de miniclub. Dagje strand? In vijf minuten loop je naar het zandstrand van La Pineda.

All Inclusive La Pineda
  • Langgerekt zandstrand
  • Waterpark Aquopolis
  • Bruisend Salou om de hoek
  • Cultuur in Cambrils
Bekijk alle All Inclusives La Pineda (2)

Zorgeloos relaxen in La Pineda

Onbezorgd vakantie vieren doe je tijdens een All Inclusive La Pineda. Deze moderne badplaats vind je aan de Costa Dorada, aan de oostkust van Spanje. La Pineda ligt tussen de historische stad Tarragona en het bruisende Salou in. Ondanks die ideale ligging overheerst de rust op het twee kilometer lange zandstrand van La Pineda. Met TUI slaap je hier in een hotelkamer of appartement met uitzicht op een pijnbomenbos. Dankzij de All Inclusive service geniet je hier van drie restaurants, onbeperkte drankjes én extraatjes zoals toegang tot de spa. Tel daarbij op dat je vanaf dit hotelcomplex in slechts vijf minuten naar het strand van La Pineda loopt en je vakantie kan niet meer stuk.

Familievakantie in La Pineda

Plan je een familievakantie? Ook dan is een All Inclusive La Pineda een prima idee. Met verschillende attractieparken om de hoek hoeft geen enkel gezinslid zich hier te vervelen. Ga bijvoorbeeld een dag naar PortAventura Park. Hier loop je in een dag van Mediterrània naar Polynesia en via SésamoAventura en China naar Mexico en de Far West. De attracties in deze zes themagebieden lopen uiteen van achtbanen en thrill rides tot rondvaarten en botsauto's. Een waterrijk alternatief voor PortAventura Park is Aquopolis in La Pineda. En blijf je juist bij het hotel? Dan zorgen de speeltuin, miniclub en de zes zwembaden voor genoeg vermaak.

Bekijk alle All Inclusives La Pineda (2)