Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

All Inclusive Playa Blanca

In tegenstelling tot de vulkanische omgeving is het zandstrand van Playa Blanca witter dan wit. De badplaats op het Spaanse eiland Lanzarote biedt dan ook kleurrijke uitzichten. De rode wanden van de Montaña Roja krater, het helderblauwe water van de Atlantische Oceaan en de witte bebouwing; vergeet tijdens een All Inclusive Playa Blanca de camera niet. Ondertussen ontbreekt het je in het luxe hotel van TUI aan niks.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Playa Blanca vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Witter dan wit Playa Blanca

Zoals de naam al zegt verblijf je tijdens een All Inclusive Playa Blanca aan een wit strand. Een hagelwit strand wel te verstaan. En dat is een beetje gek als je bedenkt dat deze badplaats op het vulkanische eiland Lanzarote ligt. Het strand wordt dan ook omringd door zwartkleurige heuvels met donker gesteente. De wuivende palmbomen en het helderblauwe water van de Atlantische Oceaan maken het kleurrijke en fotogenieke decor compleet. En in dit decor verblijf je in een luxe accommodatie.

Waterpret op en in de Atlantische Oceaan

Waterpret is verzekerd tijdens een All Inclusive Playa Blanca. Niet alleen bij het luxe appartement van TUI waar je gratis het waterpark in kunt plonsen, maar ook in de turquoise gekleurde baai van Playa Blanca. Huur een kajak voor een tocht langs de vulkanische rotsen die de badplaats omringen of ga snorkelen in het helderblauwe zeewater. Misschien spot je tussen de rotsen wel zeesterren en octopussen. Opdrogen doe je daarna óp Playa Blanca met een glas sangria in je hand. Die komt de ober van de beachbar van het All Inclusive hotel met liefde brengen.

Het kleurrijke decor van Lanzarote

Wist je dat ook de omgeving van Playa Blanca enorm schilderachtig is? Laat tijdens de All Inclusive Playa Blanca de luxe een dagje voor wat het is en trek er met een huurauto op uit. Voor je het weet rijd je tegen de vulkanische wanden van de Montaña Roja krater op. De roodkleurige aarde steekt fotogeniek af tegen de witte bebouwing van Playa Blanca en ook tegen het helderblauwe water van de Atlantische Oceaan. Het uitzicht vanaf de top van de krater is dan ook adembenemend. Bij terugkomst in het luxe hotel van TUI kun je aanschuiven bij het diner en van echte Spaanse tapas smullen. Buen provecho!

Bekijk alle All Inclusives Playa Blanca (10)