Puerto del Carmen

All Inclusive Puerto del Carmen

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Lanzarote
  5. Puerto del Carmen

De bruisende boulevard Avenida de las Playas, het authentieke centrum rondom de haven Puerto Tinosa en de glooiende zandstranden maken een All Inclusive Puerto del Carmen onvergetelijk. Doe Spaanse zonnestralen op van het Playa de los Pocillos of beklim het Castillo de San José voor een weids zicht over Arrecife. Toch schiet je de mooiste vakantiekiekjes in het magische maanlandschap van het Park Timanfaya.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Puerto del Carmen vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

All Inclusive Puerto del Carmen
  • Badplaats op Lanzarote
  • Bruisende boulevard
  • Nabij wijnstreek La Geria
Bekijk alle All Inclusives Puerto del Carmen (9)

Vakantiekiekjes schieten in Puerto del Carmen

Aan de zuidkant van het Canarische eiland Lanzarote verwelkomt Puerto del Carmen je, een van de gezelligste steden van het Spaanse eiland. Te midden van een vulkanisch landschap heeft dit voormalig vissersdorpje alle ingrediënten in huis voor een droomvakantie. Maak zeker wat geheugen van de fotocamera vrij tijdens het ontdekken van het historische centrum van Puerto del Carmen waar talloze schilderachtige huisjes het decor sieren. Ook de authentieke haven Puerto Tinosa is een lust voor het oog omringd door traditionele dokken. Vanuit hier sta je zo op de levendige boulevard Avenida de las Playas tussen de vele winkels en terrasjes. Tip; neem zeker de badkleding mee, aan deze boulevard ligt namelijk het Playa de Matagorda. Zo kun je na het souvenir shoppen de branding even ontvluchten met een frisse duik in de Middellandse Zee. En om het nog hemelser te maken staat aan het eind van de middag een verrukkelijk buffet klaar in het All Inclusive hotel van TUI!

Bootjes kijken vanaf Castillo de San José

Gelukkig is Puerto del Carmen perfect gelegen waardoor de rest van Lanzarote prima te verkennen is. De vele bezienswaardigheden bereik je met de auto binnen een uur! Vanaf het luxe hotel van TUI sta je al binnen 15 minuten aan de voet van het imposante Castillo de San José in het noorden van hoofdstad Arrecife. Vanwege de ligging op een indrukwekkende klif heb je vanaf het restaurant een fraai uitzicht over Arrecife en over de drukste haven van Lanzarote. Later in de middag kun je ook het authentieke Yaiza bezoeken in het zuiden van Lanzarote dat wordt beschouwd als het mooiste dorp van Lanzarote. De charmante wit met groene huisjes steken hier fraai af tegen het ongerepte vulkanische landschap.

Dineren op een vulkaan in Park Timanfaya

Zorg dat het geheugen van de fotocamera nog niet helemaal vol zit na een bezoek aan Yaiza, want ook het indrukwekkende Nationaal Park Timanfaya zorgt voor spectaculaire kiekjes. In dit magische park ten westen van Lanzarote zie je goed de vulkanische oorsprong van dit eiland terug. Ga voor een unieke ervaring dineren bij restaurant El Diablo. Je diner wordt hier namelijk gegrild boven de vulkaan. Bestel meteen een lokale wijn van de beroemde La Geria wijnstreek en proost op de fantastische All Inclusive Puerto del Carmen!

 

 

Bekijk alle All Inclusives Puerto del Carmen (9)