COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Playa d'Aro

All Inclusive Playa d'Aro

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Catalonië
  4. Costa Brava
  5. Playa d'Aro

Tijdens een All Inclusive Playa d'Aro ligt de Costa Brava aan je voeten. Vanuit het luxe hotel van TUI loop je zo naar het 3 kilometer lange Platja Gran. Op dit gouden strand is altijd wel een plekje te vinden. En anders kun je altijd nog zonnen aan de rand van het zwembad of in het spetterende waterpark Aquadiver. Wie tijdens de luxe zonvakantie cultuur wil snuiven kan terecht in Barcelona, op 1,5 uur rijden van Playa d'Aro.

All Inclusive Playa d'Aro
Bekijk alle All Inclusives Playa d'Aro (2)

Een spetterende vakantie in Playa d’Aro

Aan de populaire Costa Brava is Playa d’Aro de perfecte bestemming voor een spetterende zonvakantie. En dat komt niet alleen door het zwembad bij het All Inclusive hotel van TUI en door het diepblauwe water van de Middellandse Zee. Dat heeft vooral te maken met de spannende glijbanen en vele baden in het waterpark Aquadiver. Tijdens een All Inclusive Playa d’Aro kun je het waterpark bezoeken met het hele gezin. Al is het ook bij de fontein in het zwembad van het luxe hotel goed toeven. Een voordeel van het zwembad bij het hotel: je kunt er onbeperkt van tapas smullen.

Luieren op het gouden Platja Gran

Natuurlijk mag een dagje strand niet ontbreken tijdens een All Inclusive Playa d’Aro. Het 4 sterren hotel van TUI staat nabij het 3 kilometer lange Platja Gran. Op dit goudkleurige zandstrand is altijd wel een plekje te vinden voor een zonsessie. Verfrissing komt in de vorm van het zeewater van de Middellandse Zee. Of door bij een van de beachbarretjes een sangria te halen. Aan het eind van de middag zie je de lokale vissers terugkeren met de vangst van de dag. En die verse vis ligt ’s avonds op je bord door de paella. Nog niet moe? Loop via de palmenboulevard Passeig Marítim dan naar het centrum van Playa d’Aro waar de vele cafés en bars tot diep in de nacht open zijn.

Een dagexcursie naar Barcelona

De lekkernijen in het All Inclusive hotel in Playa d’Aro een dagje laten voor wat ze zijn is nog niet zo makkelijk. Maar als je weet dat Barcelona op 1,5 uur rijden ligt wel een aanrader. Het is maar voor een dag. In deze Spaanse wereldstad zijn de rijk versierde Sagrada Familia, het voetbalstadion Camp Nou en de bruisende boulevard Las Ramblas zeker een bezoek waard. Woon zeker ook eens de fonteinshow van de magische fontein ‘Font Magica’ bij de berg Montjuïc bij. Bijkomen van het sightseeing in Barcelona kan ’s avonds bij terugkomst in het hotel in Playa d’Aro. Zie je jezelf tijdens een All Inclusive Playa d’Aro al op het balkon zitten met een fles wijn op tafel?

Bekijk alle All Inclusives Playa d'Aro (2)