Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Valras Plage

Tijdens een Last Minute Valras Plage kun je de smaakpapillen aan het werk zetten. Deze Franse badplaats ligt tussen de wijngaarden van de Languedoc en de Middellandse Zee in. Proef bij een wijngaard van een Chardonnay om vervolgens te luieren op de gouden stranden van Valras Plage. Of zet tijdens de zonvakantie koers naar de jachthaven van de stad om hier van verse vis te proeven die in de namiddag binnen wordt gebracht.

Op zonvakantie in Valras Plage

Tussen de wijngaarden van de Languedoc en de gouden stranden aan de Middellandse Zee ligt de Franse badplaats Valras Plage. Dankzij het 4 kilometer lange zandstrand, de bruisende haven én de brede Jean Moulin boulevard is Valras Plage de ideale plek voor een Last Minute zonvakantie. Bij TUI kun je tijdens een Last Minute Valras Plage verblijven op een luxe camping nabij het strand. Hier strijk je zo je handdoek neer voor een middag zonnen. In de namiddag is de jachthaven van Valras Plage 'the place to be'. Zie hoe de vissers de vangst van de dag binnen varen om 's avonds te proeven in de restaurants. Of koop zelf een vers visje om te grillen op de barbecue bij de 5 sterrencamping.

Proeven van Chardonnay

Fijnproevers zitten sowieso goed tijdens een Last Minute Valras Plage. Rondom de badplaats liggen glooiende wijngaarden van de Languedoc waar je van Chardonnay proeft. En natuurlijk kom je tijdens een bezoek aan zo'n wijngaard alles te weten over hoe wijn gemaakt wordt. Cultuurliefhebbers kunnen vanuit Valras Plage de stad Agde bezoeken. Het oude stadscentrum van Agde wordt versierd door 'zwarte' gebouwen en kerken die van het gesteente uit de vulkaan Agde gemaakt zijn. Deze 'Zwarte Parel' van Frankrijk heeft dan ook een unieke architectuur die je al struinend ontdekt. Bijkomen doe je in het zwembad op de luxe camping in Valras Plage.

Bekijk alle Last Minutes Valras Plage (2)