Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

All inclusive Playa Taurito

Een All Inclusive in Playa Taurito is altijd een goed idee! Deze badplaats is dé ultieme plek voor een rustige zonvakantie op Gran Canaria. Zonnen doe je bij het grote zwembad van het luxe hotel of op het nabijgelegen strand. Maar ook waterfietsen en duiken in de helderblauwe zee is hier zeer populair! Er op uit? Ga dan naar het authentieke vissersdorp Puerto Mogán en dwaal de straatjes vol bloeiende bougainville.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Playa Taurito vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

All Inclusive Playa Taurito
Bekijk alle All Inclusives Playa Taurito (5)

Van alle gemakken voorzien in Playa Taurito

Playa Taurito ligt aan de zuidwestkust van Gran Canaria en het hele jaar kun je er terecht voor een zonnige strandvakantie. Het handelsmerk van deze badplaats is het lange zandstrand aan de helderblauwe Atlantische Oceaan. Doe even helemaal niks of ga de zee op met een waterfiets. Niet zo’n strandliefhebber? Strijk neer op een ligbed aan het zwembad van het hotel van TUI. Hier geniet je uiteraard ook onbeperkt van eten en drinken, zonder te denken aan je portemonnee. Wat een luxe tijdens je All Inclusive in Playa Taurito!

Volop natuurschoon op Gran Canaria

Ook voor een actieve vakantie is een All Inclusive in Playa Taurito een goed idee. Er zijn in Playa Taurito twee duikscholen gevestigd. Wil jij leren snorkelen of duiken? Of ben je al gecertificeerd en ga je mee met een georganiseerde duik? Onder water word je betoverd door honderden soorten vissen, waaronder zeepaardjes en roggen. Ook de riffen en onderwatergrotten zijn om in te lijsten. Niet zo’n onderwatermens? Gran Canaria telt meer dan 30 natuurparken, waarin je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Bekijk alle All Inclusives Playa Taurito (5)