NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Playa Taurito

Rustzoekers, waterratten en natuurliefhebbers opgelet! Tijdens een Last Minute Playa Taurito zullen jullie je geen moment vervelen. Deze Spaanse badplaats ligt op het Canarische Eiland Gran Canaria en wordt versierd door grillige rotsformaties en een donkerkleurig lavastrand. En dan vergeten we de koraalriffen en onderwatergrotten in de Atlantische Oceaan nog. Neem de camera mee!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Playa Taurito vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Last Minute Playa Taurito
Bekijk alle Last Minutes Playa Taurito (1)

Uitkijken op het natuurschoon van Gran Canaria

Stel je eens voor dat je wakker wordt en bij het openen van je ogen de Atlantische Oceaan al ziet schitteren onder de zon. Kijk naar links en je ziet grillige rotsformaties liggen terwijl aan de rechterkant het donkerkleurige lavastrand de eerste badgasten al verwelkomt. Het is een gemiddelde ochtend tijdens een Last Minute Playa Taurito. Deze Spaanse badplaats ligt op het Canarische Eiland Gran Canaria en staat bekend om zijn natuurschoon. Toch is het er ondanks de fotogenieke decors vrij van massatoerisme. Ideaal voor rustzoekers dus. En tijdens de zonvakantie ontbreekt het je in het luxe All Inclusive hotel aan niks. Dat wordt genieten!

Waterpret in Playa Taurito

Zorg tijdens een Last Minute Playa Taurito voor een stevig ontbijt. Gelukkig kun je in het luxe hotel van TUI onbeperkt smullen van tostadas, churros en cafe con leche. Die energie zul je nodig hebben als je de Atlantische Oceaan in duikt. In Playa Taurito bevinden zich twee duikscholen die je graag de grillige onderwatergrotten en ongerepte koraalriffen laten zien. De kans is groot dat je zeepaardjes, roggen en octopussen tegenkomt tijdens het duiken. Niet zo’n fan van het diepe zeewater? Plons dan het zwembad bij het All Inclusive hotel in en sjees van de glijbanen in het waterpark.

Bekijk alle Last Minutes Playa Taurito (1)