COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
San Antonio

All Inclusive San Antonio

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Ibiza
  5. San Antonio

Betoverende zonsondergangen, een bruisend nachtleven en knusse zandstranden. Daar ga je tijdens een All Incusive San Antonio van genieten. Deze badplaats aan de westkust van Ibiza biedt het beste van het beste. Zo overnacht je in een luxe hotel vlakbij het Playa es Pouet zandstrand. Ideaal voor een strandsiësta of 2. Loop ook eens naar het centrum met zijn haven. Trek? Bestel dan op de Passeig de ses Fonts-boulevard een portie tapas.

All Inclusive San Antonio
Bekijk alle All Inclusives San Antonio (1)

Het beste van San Antonio

Genieten van het beste dat Ibiza te bieden heeft? Boek dan een All Inclusive San Antonio. Deze badplaats ligt aan de westkust van het populaire Baleareneiland. Groene heuvels en baaien met zandstranden omringen San Antonio. Het 4 sterren hotel van TUI staat vlakbij Playa es Pouet. Badhanddoek mee, slippers aan en zoek maar alvast een plekje op het zand. Van hier kijk je uit op de haven aan de andere kant van de baai. Wist je trouwens dat je in San Antonio de mooiste zonsondergangen van heel Ibiza kunt zien? Bij het Caló el Moro-strand zit je op de eerste rij.

Stappen en smullen in San Antonio

Een All Inclusive San Antonio betekent volop tijd om de stad te verkennen. Het hotel zorgt namelijk wel voor de innerlijke mens. Wandel daarom eens via de Passeig de la Platja de l’Arenal naar het centrum van San Antonio. In de straten zie je vooral veel clubs en bars. Niet voor niets staat San Antonio bekend om zijn bruisende nachtleven. Voor een avond stappen zit je hier dus goed. Niet zo'n nachtbraker? Koers dan naar Passeig de ses Fonts voor een bord tapas. Op deze boulevard met palmbomen zijn 's zomers vaak concerten, markten en evenementen, er is altijd genoeg te beleven.

Bekijk alle All Inclusives San Antonio (1)