Ibiza

All Inclusive Ibiza

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Ibiza

Ontdek dit jaar een bijzonder stukje Spanje tijdens een All Inclusive op Ibiza. Wie aan dit eiland denkt, denkt waarschijnlijk al snel aan het extravagante en bruisende nachtleven dat er heerst. De discotheken zijn ook zeker een van de grootste trekpleisters van het eiland, maar ken je het 'tweede' gezicht van Ibiza al? Geniet overdag van de rust en de zon in de afgelegen baai Cala Xarraca of ontdek de zoutvlakten van Las Salinas tijdens deze zonvakantie.

 

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Ibiza vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

All Inclusive Ibiza
  • Slechts 2,5 uur vliegen
  • Swingende zonvakantie in Spanje
  • Feesthoofdstad van de Balearen
  • Ruim aanbod All Inclusive hotels op Ibiza
Bekijk alle All Inclusives Ibiza (21)

Ibiza heeft twee gezichten

Ibiza is een eiland dat behoort tot de Balearen-eilandengroep, ten oosten van Spanje. Het eiland staat bekend als partyeiland vanwege de vele sterren en toeristen die al jaar en dag naar het eiland komen om te feesten. Met vele discotheken en wereldberoemde DJ's die er optreden is er ook altijd wel wat te beleven. Maar het eiland kent ook een andere kant. Het 'tweede' gezicht van Ibiza is vooral overdag te zien, want dan straalt het eiland rust uit en kun je genieten van de prachtige stranden en het uitzicht over de Middellandse Zee. Boek een hotel op Ibiza direct aan het strand en zie de bootjes in de verte deinen op de glinsteren golven. Tijdens deze zonvakantie kabbelt de helderblauwe zee rustig op de achtergrond en geniet je 's avonds van de wereldberoemde ondergaande zon. Ook staat het eiland bekend om zijn gastvrijheid: een leuke bijkomstigheid tijdens een All Inclusive op Ibiza!

Duiken vanuit een van de luxe hotels

Het Spaanse eiland Ibiza leent zich uitstekend voor een strandvakantie, maar tijdens een All Inclusive in Ibiza kun je ook genieten van de zon in een intiemere setting. Het strand van Cala Xarraca ligt enigszins afgelegen, vlak bij een All Inclusive hotel van TUI in Portinatx. In deze pittoreske baai, die omgeven wordt door een groene bergachtige omgeving is er bijna niemand die je stoort. Voor de kust van Cala Xarraca wordt ook regelmatig gedoken. In het kristalheldere water voelen baarzen, monniksvissen en murenes zich helemaal thuis. Met wat geluk kun je zelfs een zwaardvis of zeeschildpad bewonderen tijdens deze vakantie op Ibiza. Wil je een ander strand bezoeken? Het eiland is vrij klein, binnen 1,5 uur rijd je van de ene kant van Ibiza naar de andere kant van het eiland.

De zoutvlakten van Las Salinas

Naast de mooie zandstranden en grote discotheken staat Ibiza ook bekend om zijn indrukwekkende bezienswaardigheden, waaronder het beeld Corsair Obelisk in de haven van het eiland. Ibiza was een belangrijke plaats voor piraten in de tijd van de VOC. Hier hielden zij zich schuil en verstopten zij hun buit. In de haven van Ibiza staat daarom het enige standbeeld ter wereld, wat is neergezet ter eren van de zeerovers. Een van Ibiza's meest gewaardeerde bezienswaardigheden zijn de zoutvlakten van Las Salinas. Dit gebied trekt veel vogels en op de zoutvlakten van Las Salinas kun je zelfs flamingo’s zien tijdens een Last Minute of weekend Ibiza. Na een enerverende vakantiedag kunt u terugkeren naar het All Inclusive hotel op Ibiza, waar je in het restaurant geniet van culinaire specialiteiten waaronder een rijkgevulde 'paella'. Deze Spaanse specialiteit staat tevens in bijna ieder restaurant op de kaart.

Bekijk alle All Inclusives Ibiza (21)