Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

All Inclusive Golf van Hammamet

Een All Inclusive Golf van Hammamet staat garant voor maximaal relaxen. Al ben je wat verder weg van huis, vertrouwd raak het snel in het luxe resort van TUI direct aan de goudgele stranden. Waan je in Oosterse sferen met badplaatsen als Sousse, Hammamet en Port el Kantaoui waar het aan historische centra niet ontbreekt.

All Inclusive Golf van Hammamet
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle All Inclusives Golf van Hammamet (25)

Genoeg keuze in de Golf van Hammamet

Aan de Middellandse Zee vind je de prachtige Golf van Hammamet. Aan deze Tunesische kustlijn liggen talloze badplaatsen. Genoeg keuze dus. Of je nou gaat voor een resort in Sousse of Hammamet, All Inclusive relaxen staat centraal. Met een boek in de ene hand en een cocktail in de andere hand is het genieten geblazen aan het zwembad van het hotel. Beleef de warme sfeer van Tunesië met het resort van Tui die direct aan het strand ligt. Je waant je in een andere wereld met steden als Sousse, Hammamet en Port el Kantaoui.

Oosterse sferen in Tunesië

Over deze drie badplaatsen gesproken, niet alleen liggen de goudgele stranden voor de deur van de luxe resorts, ook het centrum is op loopafstand. Kijk in Sousse verder dan het toeristische deel want binnen de stadsmuren treed je een traditionele wereld binnen. Opvallend in de oude binnenstad is de Ribat. Beklim deze uitkijktoren en maak een kiekje van het schitterende uitzicht over stad. Ook Hammamet staat bekend om het oude deel van de stad met Fort Medina als hoogtepunt. Tijdens een bezoek aan deze Kasbah is er gelijk tijd voor souvenirs shoppen, want de straten eromheen staan vol overdekte marktjes in Oosterse sferen. Ben je op zoek naar een gezellige haven met vele terrasjes, dan is Port el Kantaoui misschien wat voor je. Welke badplaats kies je bij het boeken van een All Inclusive Golf van Hammamet?

Bekijk alle All Inclusives Golf van Hammamet (25)