Last Minute Kaapverdië

Op een uur of zes vliegen vanaf Nederland liggen de zonnige Kaapverdische Eilanden. Waar je het hele jaar voor aangename temperaturen aan de Atlantische Oceaan terecht kunt. Ook wanneer in Nederland de zon even niet schijnt. Ideaal dus voor een Last Minute Kaapverdië. Ga tijdens een duikvakantie op Boa Vista op zoek naar schildpadden en roggen. Of maak kennis met de historische bezienswaardigheden van Santiago.

Last Minute Kaapverdië
  • Vliegen met TUI fly
  • Last Minute vliegtickets Kaapverdië
  • Zomer- of winterzonbestemming
  • 350 dagen per jaar zon
  • Profiteer van vele kortingen

Zonnige Last Minute Kaapverdië

Zonnige eilanden in de Atlantische Oceaan, waar je het hele jaar door kunt genieten van zon en aangename temperaturen. En dat op maar een uur of zes vliegen vanaf Amsterdam. Snel toe aan een beetje warmte? Boek dan een Last Minute naar Kaapverdië. Zo zit je volgende week al op een van de parelwitte zandstranden. Op het eiland Sal bijvoorbeeld, waar je vanuit een luxe RIU hotel in Santa Maria zo het brede zandstand van Ponta Sino op wandelt. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een dagje in het vijf sterren hotel blijven. Voor kosteloze fruitcocktails aan de rand van het zwembad. Want je boekt natuurlijk niet voor niets een All Inclusive naar Kaapverdië.

Duikvakantie op Boa Vista

Met zo veel water om je heen, krijg je tijdens een Last Minute Kaapverdië al snel zin om de onderwaterwereld van de Atlantische Oceaan te verkennen. Tijdens een duikvakantie op Boa Vista bijvoorbeeld. Even induiken? Maak dan alvast een proefduik in het zwembad van een vijf sterren hotel in Praia de Salines. Om vervolgens een kijkje te nemen bij dive site Possona. Tussen de vulkanische rotsformaties kun je hier tijdens een vakantie in Kaapverdië onder andere verpleegsterhaaien, zeeschildpadden én roggen spotten. Voor beginnende duikers is ook dive site Taliarte ideaal. Hier ligt op maar zo'n tien meter onder het wateroppervlak het scheepswrak van de Taliarte. Een perfecte plek om felgekleurde zeenaaktslakken te spotten.

Veelgestelde vragen Kaapverdië

De hotels RIU Touareg, RIU Palace Cabo Verde en RIU Funana zijn de meest geboekte hotels voor een Last Minute Kaapverdië.

De hotels Sol Dunas Resort in Santa Maria en Royal Horizon Boavista in Praia de Salines zijn kindvriendelijke accommodaties tijdens een Last Minute Kaapverdië.

Dat kan. Op GoTUI.com kun je diverse excursies boeken voor tijdens je Last Minute Kaapverdië.

Vanaf Schiphol vlieg je in ca. 8 uur en 15 minuten naar Praia. De vlucht naar Sal vanaf Amsterdam bedraagt ca. 6.5 uur.

De beste reistijd naar Kaapverdië zijn de maanden april tot en met juni én de periode oktober tot en met half december.