Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

All Inclusive Mugla

Uitrusten in de Turkse zon, cultuur snuiven en dansen in de hipste clubs? Het kan allemaal tijdens een All Inclusive Muğla. Deze provincie vind je in het zuidwesten van Turkije. Je verblijft er bijvoorbeeld in hip Bodrum, met zijn culturele pareltjes en trendy dansclubs. Ben je juist gesteld op rust? Dan spreekt Sarigerme aan de Lycische Kust je vast meer aan. Hier tussen de groene heuvels krijgt luxe een heel nieuwe dimensie.

Populaire bestemmingen

Luxe aan de Egeïsche Kust in Muğla

Een All Inclusive Muğla trakteert je op luxe, luxe en nog eens luxe. Muğla is een provincie in het zuidwesten van Turkije. Onder meer de beroemde badplaatsen Bodrum en Marmaris vind je in deze streek. Wie kiest voor een hotel van TUI aan de Egeïsche Kust bij Bodrum kan rekenen op een bruisende strandvakantie. In Gümbet gaan de voetjes elke avond van de vloer in de bars van 'bar street' en ook in Bodrum zelf tref je trendy uitgaansgelegenheden. Kom je juist met het hele gezin voor een All Inclusive naar Muğla? Dan spreekt het nabijgelegen Bitez je vast meer aan. Hier op de kiezelstranden overheerst vooral rust.

Muğla is een oase van rust in Turkije

Het zuidelijke deel van de kust in Muğla staat bekend als de Lycische Kust. Dit is waar je badplaats Marmaris vindt, ook al zo'n bruisende vakantiebestemming. Voor wat meer rust ben je aan dit stukje kust welkom in Fethiye en Sarigerme. Beide badplaatsjes liggen tussen Muğla's groene heuvels, direct aan de Egeïsche Zee. In de hotels van TUI word je compleet in de watten gelegd. Relaxen onder de Turkse zon krijgt zo een heel nieuwe dimensie. Geniet dagelijks van het rijke buffet en duik ook eens in het zwembad. Eén ding is echter zeker: een All Inclusive Muğla is een echte Turkse verwennerij!

Bekijk alle All Inclusives Mugla (5)