Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Appartement Val Gardena

Altijd al eens de Sella Ronda in Italië willen skiën? Of gewoon met de auto door de grillige Dolomieten willen touren? Dan is een appartement in Val Gardena de ideale uitvalbasis. Je skiet hier namelijk zo het parcours van de 40 kilometer lange Sella Ronda op. En in de zomermaanden kun je langs sfeervolle dorpjes rijden waar het vervaardigen van houtsnijwerk nog volop wordt beoefend. Een uniek souvenir is zo gevonden.

Het skiën van de Sella Ronda

Indrukwekkend en majestueus kun je de Noord-Italiaanse regio Val Gardena wel noemen. Deze plek is vooral bekend om de Sella Ronda die je in de wintermaanden kunt skiën. Kies bij TUI voor een appartement in Val Gardena en je skiet het parcours van de 40 kilometer lange route zo op. Ondertussen zorgen de grillige bergwanden en de besneeuwde bergreuzen voor een onvergetelijk uitzicht. Na afloop kun je in het appartement dat in Selva staat opwarmen door de spa op te zoeken. En aanschuiven bij het diner om te smullen van Italiaanse pasta’s raden we aan na zo’n actieve dag.

Touren door de Dolomieten

Wist je dat Val Gardena bekend staat om het ambachtelijke houtsnijwerk dat in veel van de dorpen nog altijd wordt liefde wordt vervaardigd? Wie in de zomermaanden in een appartement in Val Gardena verblijft kan er niet om heen om een kijkje te nemen in een van de galerieën. Wedden dat je terugkomt met een tas vol souvenirs? Stap zeker ook eens de auto in voor een rondrit door het gebied. Kronkelige wegen vol haarspeldbochten leiden je dwars door de Dolomieten met zijn grillige bergen. Adembenemende uitzichten zijn om de 5 minuten verzekerd.

Bekijk alle appartementen Val Gardena (1)

Populaire bestemmingen