Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Costa Blanca

Appartement Costa Blanca

  1. Appartement
  2. Spanje
  3. Costa Blanca

Reis dit jaar af naar het ‘Florida van Europa’ en ontdek de Spaanse kustregio Costa Blanca vanuit een appartement Costa Blanca. De streek dankt zijn bijnaam aan de witte zandstranden, aan het fonkelblauwe water van de Middellandse Zee en aan de vele zonuren. Badplaatsen zoals Benidorm en culturele parels zoals Calpe maken de regio compleet. Het appartement van TUI zorgt ondertussen voor een beetje privacy en comfort.

Appartement Costa Blanca
  • Uitbundig uitgaansleven
Bekijk alle appartementen Costa Blanca (12)

Op zonvakantie naar de Costa Blanca

In het zuiden van Spanje ligt een beroemde kustregio die als bijnaam ‘Florida van Europa’ heeft. De populaire Costa Blanca heeft zijn bijnaam te danken aan de vele zonuren, aan de witte zandstranden en aan de bruisende badplaatsen. Om over het fonkelblauwe water van de Middellandse Zee nog maar te zwijgen. Hier is het dan ook goed toeven tijdens een zonvakantie. Houd je van comfort, kleinschaligheid en privacy? Dan is een appartement Costa Blanca een ideale accommodatie. Zo kun je zelf bepalen hoe laat je wilt beginnen met kokkerellen. En dineren doe je dan ook nog eens in alle rust op je eigen balkon.

Bruisend Benidorm

Een van de meest bekende badplaatsen aan de Costa Blanca is Benidorm. Deze levendige kuststad is zelfs een van de meest populaire plekken in heel Spanje. Dat komt niet alleen door de twee zonovergoten stranden en de vele uitgaansgelegenheden, maar ook door de gezellige boulevard. Bij TUI kun je in Benidorm kiezen voor een appartement Costa Blanca aan de boulevard. Als je een keer geen zin hebt om zelf te koken kun je de promenade op lopen en een sfeervolle bodega opzoeken. Wandel eerst nog even naar het uitzichtpunt Balcón del Mediterráneo waar je de zon langzaam in de Middellandse Zee ziet wegzakken. Hier schiet je onvergetelijke vakantiekiekjes.

De culturele gezichten van Calpe

Cultuurliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen in de stad Calpe. Kies in dit voormalige vissersdorp voor een ruim appartement met zeezicht en je ziet in de verte de 300 meter hoge Peñon de Ifach pronken. Deze kalkrots is het symbool van Calpe. Door middel van een wandelpad kun je de rots beklimmen en van boven uitkijken op de stad en de Middellandse Zee. Zet vervolgens koers naar de Moorse wijk El Arrabal waar de resten van de oude stadsmuren, de smalle straatjes en de terrasjes zorgen voor een sfeervolle avond. Wil je tussendoor eerst even nieuwe energie op doen? Dat kan in het zwembad bij het appartement aan de Costa Blanca.

Bekijk alle appartementen Costa Blanca (12)

Populaire bestemmingen

Benidorm(4) Benidorm Calpe(3) Calpe