NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Portimão

Tijdens een Last Minute Portimão vormen de roodkleurige zandsteenformaties op het Praia da Rocha het vakantiedecor. Een zonvakantie in dit voormalige vissersdorpje in de Algarve is de ideale manier om weer helemaal op te laden. Ontdek de authentiek Portugese huizen in het historische centrum en struin over de vismarkt waar ze de lekkerste sardines van heel Portugal verkopen. En dat alles op slechts een paar uurtjes vliegen.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Portimão vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Zonnen op het Praia da Rocha

Zonnebril en zonnebrand bij de hand? Mooi, dan heb je alles wat je nodig hebt voor een Last Minute Portimão! Een zonvakantie in dit voormalige vissersdorpje in de Algarve is een dream come true voor zonaanbidders. Het Praia da Rocha strand is een van de bekendste zandstranden van Portimão. Niet alleen omdat het een heerlijke zon- en zwemlocatie is, maar vooral door de prachtige roodkleurige zandsteenformaties. Een bijzonder vakantiedecor tijdens je zonvakantie in Portugal. En vanaf het appartement van TUI ben je er zo. Ideaal toch? Ook het historische centrum van Portimão is lekker dichtbij. Het is een hele uitdaging om je aandacht te verdelen tussen de authentiek Portugese huizen, culturele bezienswaardigheden en knusse winkeltjes waar je lokale lekkernijen en handgemaakte snuisterijen kunt kopen.

Verse sardines scoren op de vismarkt

Wist je dat Portimão beschikt over de grootste sardinesvloot van heel Portugal? Sowieso is de visserij een belangrijke bron van inkomsten voor de stad. Een Last Minute Portimão is dan ook niet compleet zonder deze lokale delicatesse geprobeerd te hebben. Zoek een gezellig restaurantje op en geniet van heerlijke gegrilde sardines in tomatensaus. Of neem een kijkje op de vismarkt in Ferragudo, net buiten Portimão. Hier scoor je goedkoop verse sardines om zelf klaar te maken in de keuken van het appartement van TUI. Om je vingers bij op te eten!

Bekijk alle Last Minutes Portimão (1)