NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Appartement Empuriabrava

'Vamos a la playa' is het credo tijdens een vakantie aan de Spaanse Costa Brava! Vanuit je appartement in Empuriabrava ben je in no-time op het zandstrand. Overdag lekker zonnebaden en zwemmen in de Middellandse Zee, en ’s avonds dansen tot in de vroege uurtjes in een van de hippe clubs en bars bij de haven. En de volgende dag? Dat bepaal je zelf, alles kan en alles mag tijdens een zonvakantie Empuriabrava.

Ultieme zonvakantie aan de Costa Brava

Brede zandstranden, levendige boulevards, een heerlijk zonnetje en een bruisend nachtleven: dat is wat je kan verwachten tijdens een vakantie aan de Spaanse Costa Brava. Voor de ultieme zonvakantie zonder verplichtingen kies je voor een appartement in Empuriabrava. Zin om lekker te luieren op het strand? Je bent er in no-time. Voordat je ‘vamos a la playa’ kunt zeggen sta je al met je voeten in het zand. Neem een verkoelende duik in het helderblauwe water van de Middellandse Zee, of strijk neer op een ligbed om aan je vakantiekleurtje te werken. Liever een beetje meer actie? Geen probleem, je kunt hier talloze watersporten beoefenen. Trek gekregen van alle in- of ontspanning? Bij het strand en de haven zijn talloze gezellige restaurantjes waar je kunt genieten van een heerlijke lunch. Wat dacht je van een verse dorade van de grill?

Bruisend Empuriabrava

Na de lunch en een korte siësta in het moderne appartement van TUI is het tijd om het centrum van Empuriabrava te verkennen. Neem een kijkje bij de haven waar de rijken der aarde pronken met hun luxe jachten. Gelukkig hoef je geen dikke portemonnee te hebben om te genieten tijdens een vakantie aan de Costa Brava. Het strand en de zon zijn immers helemaal gratis, en dat zijn toch wel de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagde zonvakantie! Wanneer de avond valt ontdek je een hele andere kant van Empuriabrava. Het is namelijk een echte hotspot voor partypeople. Geniet van een cocktail in een van de hippe clubs en dans tot de zon weer opkomt, slapen kan altijd nog.

Bekijk alle appartementen Empuriabrava (2)