Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Port Barcarès

Ontdek een wereld vol water tijdens een vakantie in Port Barcarès. Deze moderne badplaats vind je in de regio Languedoc-Roussillon in Zuid-Frankrijk, op een schiereiland. Het meer van Salses-Leucate en de Middellandse Zee omringen dit smalle strookje land. Watersporters voelen zich hier zeker thuis. Om te zonnebaden loop je langs het drooggelegde stoomschip Le Lydia, want daarachter wacht het 8 kilometer lange Grand Plage.

Watersportwereld in Port Barcarès

Ben je gek op watersport? Boek dan een vakantie naar Port Barcarès. Deze moderne badplaats vind je in de regio Languedoc-Roussillon in Zuid-Frankrijk. Port Barcarès strekt zich uit over een smal schiereiland. Aan de ene kant ligt het binnenmeer van Salses-Leucate en aan de andere kant de Middellandse Zee. Je verblijft in het appartement van TUI dus altijd vlakbij het water. Hier ontdek je een wereld vol watersportmogelijkheden.

Varen over het meer van Salses-Leucate

Zeilen, boottochtjes maken, kite- en windsurfen: het kan allemaal in Port Barcarès. Huur bijvoorbeeld een boot in de haven van Port Barcarès en vaar naar het naastgelegen Port Leucate. Dat kan zowel over het meer van Salses-Leucate als over de Middellandse Zee. Zo ervaar je de ultieme vakantievrijheid. En hoe sluit je een dag op het water nu beter af dan met een zonnige cocktail op het balkon van je appartement? Santé!

Relaxen op Le Grand Plage

Relaxen op het strand doe je tijdens een vakantie in Port Barcarès uiteraard op het Grand Plage. Vanaf het appartement wandel je in de richting van het grote stoomschip. Dit is Le Lydia. Zij was in de jaren '60 het allereerste 'gebouw' van de moderne badplaats en werd speciaal voor de gelegenheid op het droge gelegd. Achter Le Lydia vind je de Allée des Arts-boulevard en Le Grand Plage. En groot is dit zandstrand zeker: 8 kilometer lang in totaal. Reken maar dat je hier een fijn plekje vrij is voor een siësta in de zon.

Bekijk alle vakanties Port Barcarès (2)