Maspalomas

Appartement Maspalomas

  1. Appartement
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Gran Canaria
  5. Maspalomas

Voor zonaanbidders en natuurliefhebbers is een appartement Maspalomas het ideale vakantieadres op het Canarische eiland Gran Canaria. Dat komt omdat je hier onder de zon kunt wandelen in het natuurgebied Las Dunas de Maspalomas. Een woestijn & oase gebied met zandduinen, palmbomenbos en lagune. Vooral tijdens zonsondergang is het een romantische plek en schiet je er jaloersmakende vakantiefoto’s.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Maspalomas vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Appartement Maspalomas
  • Gemiddeld 25 graden
  • Slechts 4 uur vliegen vanaf Nederland
Bekijk alle appartementen Maspalomas (4)

Woestijn en oase op Gran Canaria

Natuurliefhebbers opgelet! Verblijf tijdens de zonvakantie in een appartement Maspalomas en ontdek een van de meest fotogenieke natuurgebieden van de Canarische Eilanden. Maspalomas ligt in het zuiden van Gran Canaria en dankt zijn gezicht vooral aan het natuurreservaat ´Las Dunas de Maspalomas´. Een langgerekt, goudkleurig strand, glooiende zandduinen, een palmbomenbos en een lagune met brak water vormen het decor. Vooral tijdens zonsondergang schiet je er schilderachtige vakantiekiekjes.

Relaxen in zonnig Maspalomas

Omdat de temperatuur zelfs in de wintermaanden hoog is, is een appartement Maspalomas ideaal voor zonaanbidders. De shuttle brengt je naar het strand aan de Atlantische Oceaan, maar ook op het privé-dakterras van de bungalow kun je prima zonnen. En dan hebben we het zwembad waar genoeg schaduwrijke palmbomen te vinden zijn, nog niet eens genoemd. Kies je voor een All Inclusive appartement op Gran Canaria? Dan smul je de hele dag door van Spaanse tapas en sangria. Zie je jezelf al liggen aan het zwembad met een goed boek?

Naar de top van de Roque Nublo

Een dag een auto huren en vanuit het appartement in Maspalomas de rest van Gran Canaria verkennen is een aanrader. Zet langs groene dennenbossen, cactussen en grillige rotsformaties zeker koers naar de Roque Nublo. Het symbool van Gran Canaria is 1813 meter hoog en biedt een indrukwekkend uitzicht op het eiland. Vanaf het plateau net onder de top zie je de Atlantische Oceaan glinsteren in de zon, de Pico de las Nieves vulkaan in al zijn glorie en met helder weer zelfs buureiland Tenerife liggen. Bijkomen kan ’s avonds op het balkon van het appartement in Maspalomas. Met een glas wijn en een schaaltje croquetas wordt het een heerlijke avond.

Bekijk alle appartementen Maspalomas (4)