Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Vakantie Pico

Natuurliefhebbers opgelet! Voor jullie ligt in de Atlantische Oceaan een indrukwekkend eiland klaar. Tijdens een vakantie Pico vlieg je naar dit vulkanische eiland dat bij de Azoren hoort en kun je het grillige landschap al wandelend ontdekken. Zwarte lavastrandjes, steile kliffen en wijngaarden liggen er klaar. Tel daar de 2.351 meter hoge Pico vulkaan én de kans om walvissen te zien bij op en de vakantie is compleet.

Vakantie Pico
  • Huurauto eenvoudig bij te boeken
Bekijk alle vakanties Pico (2)

De indrukwekkende decors van Pico

Een vulkanisch eiland met rotsachtige kliffen en wijngaarden. Zo kun je Pico het best omschrijven. Het Portugese eiland, dat tot de Azoren behoort, en in de Atlantische Oceaan ligt is dan ook een perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Neem de wandelschoenen mee en verken de zwarte kiezelstrandjes, de steile kliffen en het dambord aan wijngaarden. Allemaal met de 2.351 meter hoge Pico vulkaan die een oogje in het zeil houdt. Je snapt dat de uitzichten tijdens een vakantie Pico indrukwekkend zijn. Helemaal als je ook nog eens walvissen ziet zwemmen.

Smullen van Madalena

Om Madalena kun je niet heen tijdens de vakantie Pico. Rondom deze plaats vind je namelijk de wijngaarden van het eiland die zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst zijn geplaatst. Duizenden, kleine, rechthoekige stukjes land met groene wijnranken die worden beschermd door muurtjes van lavasteen: Dit is echt een dambord aan wijngaarden. Vergeet je de camera niet op te laden? Meer informatie over de wijnen van Pico krijg je in het wijnmuseum in Madalena. In de restaurants rondom het museum kun je proeven van de zowel witte, rode als rosé wijnen. A sua saúde!

Bekijk alle vakanties Pico (2)