COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Palma Nova

Appartement Palma Nova

  1. Appartement
  2. Spanje
  3. Mallorca
  4. Palma Nova

Tijdens je verblijf in een appartement Palma Nova is de keuze reuze: de knusse badplaats heeft maar liefst drie hagelwitte stranden. Het plaatsje op het eiland Mallorca heeft alles in huis voor een perfecte zonvakantie. Een van die parelwitte stranden ligt namelijk voor de deur van het appartement van TUI in Palma Nova. Ook loop je zo de lange boulevard op waar de Sangria al voor je klaar staat. Een bord paella erbij en je vakantie op het Spaanse eiland is compleet.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Palma Nova vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Knusse badplaats Palma Nova

Mallorca werkt als een magneet met schitterende stranden, prachtige natuur en een fijn temperatuurtje. Zo ook Palma Nova, een knusse badplaats in Zuid-Westen van het Spaanse eiland. Deze bestemming is op en top voor een zonvakantie. Wie namelijk een appartement Palma Nova bij TUI boekt stapt zo het strand op. Vanaf je luxe appartement kijk je uit op de azuurblauwe baai met een wit zandstrand. Dat wordt een heerlijke strandvakantie want van die hagelwitte stranden heb je er maar liefst drie.

Culinair genieten in Palma Nova

Fris je na een dagje strand op in het appartement van TUI om de lange boulevard te verkennen. Nog een souvenir voor thuis nodig? Neem dan een kijkje in de leuke winkeltjes want die zijn er genoeg. Diezelfde boulevard kent ook vele restaurants. Ga je voor een overheerlijke tapas of geniet je liever van een lekkere paella? Ook zijn de vele terrasjes goed voor een heerlijk glaasje sangria. Ga je liever niet de deur uit, flans dan zelf een culinair hoogstandje in elkaar in de keuken van het appartement van TUI.

De felgekleurde kunstwerken van Gaudi

Boek je een appartement Palma Nova dan is een uitstapje naar Palma de Mallorca goed mogelijk. Huur eens een fiets en fiets is ongeveer 50 minuten vanaf het appartement in Palma Nova naar de hoofdstad van dit Spaanse eiland. Waarschijnlijk ken je Gaudi wel van zijn kunstwerken in Barcelona, maar in Palma de Mallorca liet hij ook zijn kunsten zijn. In de kathedraal La Seu kun je zijn felgekleurde roosventers en kroonluchters bewonderen. Neem tijdens een dagtrip naar Palma de Mallorca gelijk een prachtig uitzicht mee. Vanaf het gotische Castell Bellver kijk je uit over de stad en de Middellands zee. Tijdens zonsondergang is het al helemaal een plaatje.

Bekijk alle appartementen Palma Nova (2)