NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Palma Nova

Tijdens een vakantie in Palma Nova, in het zuiden van het Spaanse eiland Mallorca, kun je kiezen uit maar liefst drie hagelwitte zandstranden aan de Middellandse Zee. Om vervolgens tapas te eten aan de gezellige boulevard. Of ontdek je liever de culturele bezienswaardigheden van Gaudí tijdens een dagtrip naar Palma de Mallorca, voordat je vanaf het Castell Bellver uitkijkt over de hoofdstad van het Spaanse eiland?

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Palma Nova vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Een stralende strandvakantie in Palma Nova

De kleine badplaats Palma Nova is een van de knussere badplaatsen van het Spaanse eiland Mallorca in de Middellandse Zee. Hier wandel je vanuit een luxe appartement of hotel van TUI zo naar een van de drie parelwitte zandstranden, aan de azuurblauwe baai. Maar niet voordat je een kijkje hebt genomen bij de souvenirwinkeltjes aan de lange boulevard natuurlijk. Klaar met zonnen en zwemmen? Dan kun je op diezelfde boulevard een gezellig restaurant uitkiezen voor overheerlijke tapas. Of bestel je die tijdens een vakantie in Palma Nova liever in het restaurant van het resort tijdens deze zonvakantie in Mallorca?

Verrassend Gaudí tijdens een dagtrip Palma

Palma Nova zelf mag dan relatief rustig zijn, de nabijgelegen kustplaats Magaluf staat bekend om het bruisende nachtleven. Maar je kunt tijdens een vakantie in Palma Nova natuurlijk ook een dagtrip naar Palma de Mallorca maken, de hoofdstad van het eiland op circa 50 minuten fietsen vanaf een accommodatie van TUI in Palma Nova. Dacht je dat je voor de kunstwerken van Gaudí in Barcelona moet zijn? Nee hoor, tijdens een vakantie op Mallorca kun je Gaudí's felgekleurde roosvensters en kroonluchters in de kathedraal La Seu bewonderen. En ook het 14e eeuwse gotische Castell Bellver net buiten de stad is een echte aanrader. Vanaf dit ronde kasteel heb je een adembenemend uitzicht over de stad, een deel van het eiland en de Middellandse Zee.

Bekijk alle vakanties Palma Nova (2)