Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Camping Trentino

Een actieve kampeervakantie afwisselen met ontspannen in geneeskrachtige thermen kan allemaal vanaf een camping Trentino. Deze bergachtige regio in het noorden van Italië dankt zijn gezicht aan de grillige bergen van de Dolomieten. Helderblauwe meren, zoals het Levicomeer, en sprookjesachtige bossen, zoals die in Natuurpark Paneveggio-Pale di San Martino, maken het decor compleet. Ontspannen kan in kuuroord Levico Terme.

Camping Trentino

Trentino: kamperen in de Dolomieten

Sprookjesachtige bossen, grillige bergen en helderblauwe meren vormen samen het indrukwekkende landschap van de regio Trentino in Noord-Italië. Vooral bij wandelaars en fietsliefhebbers is de streek in trek. Bij TUI kun je de regio op eigen tempo ontdekken vanaf een camping Trentino. Kies bijvoorbeeld voor de camping in Bellamonte dat middenin de Dolomieten ligt. Vanaf de moderne camping fiets je zo naar Natuurpark Paneveggio-Pale di San Martino waar de beroemde rode spar te vinden is. Hoge bergtoppen en historische forten uit de middeleeuwen maken het decor van het natuurgebied compleet.

Badderen in kuuroord Levico Terme

Houd je van watersport, zon én geneeskrachtige thermen? Dan is een camping in Levico Terme ‘the place to be’ voor een kampeervakantie in Trentino. Het kleurrijke stadje is een heus kuuroord waar je in de thermen heerlijk kunt bubbelen. Maar de stad is ook bekend om de ligging aan het Levicomeer. De camping van TUI heeft een privéstrand aan dit helderblauwe meer. Zo kun je luieren onder de zon afwisselen met zeilen, kajakken of zwemmen. ’s Avonds bijkomen doe je op de camping Trentino. Haal een pizza af om van de Italiaanse keuken te smullen.