Boek nu je zomervakantie!
  • Tot 100,- extra korting p.p.
  • Flexibele Omruilgarantie
  • Geld-Terug-Garantie

Camping Levico Terme

Tijdens een zonvakantie werken aan je gezondheid zonder dat je het doorhebt? Dat is een kampeervakantie op een camping in Levico Terme in een notendop. Dit Italiaanse kuuroord heeft een luxe spa vol therapeutische bronnen en warmwaterbaden. En ook de frisse berglucht is goed voor je. Een vakantie Levico Terme is ontspanning ten top. Actief bezig zijn kan op het Lévicomeer door te kanoën of zwemmen.

Camping Levico Terme

Ontspannen in de spa van Levico Terme

Bij het woordje Terme denk je vast al snel aan ontspannen, bubbelen en uitrusten. Dat is dan ook precies wat je doet tijdens een kampeervakantie op een camping in Levico Terme. Dit kuuroord in het noorden van Italië is bekend geworden door de therapeutische thermen vol bronwater. Een bezoek aan de thermen van Levico mag dan ook niet ontbreken tijdens de zonvakantie. De spa ligt in een kuurpark vol kleurrijke bloemen waar ook de frisse berglucht nog volop aanwezig is. Zelfs wandelen door Levico Terme is goed voor de gezondheid. Ondertussen zorgen de pastelkleurige gebouwen, de klinkerstraten en de winkeltjes voor een pittoresk achtergronddecor.

Waterpret op Lago di Lévico

Dobberen doe je in Levico Terme niet alleen in de spa. Het dorp ligt namelijk aan Lago di Lévico met zijn donkerblauwe water. Bij TUI kun je zelfs kiezen voor een camping Levico Terme met privéstrand aan het meer. Ideaal voor zonaanbidders die houden van privacy. Het uitzicht op de bergtoppen van de Dolomieten is ondertussen indrukwekkend te noemen. Spring via de hoge duikplank het Levicomeer in of stap aan boord van een kano en peddel het meer op. Bij de stacaravan kun je de schaduw opzoeken en smullen van een pizza. Die je afhaalt op de camping van TUI.