Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Feldkirchen

Zwemmen in de Maltschacher See en wandelen over de Abenteuer-Wasser-Weg: dat is wat je kan verwachten tijdens een kampeervakantie op de camping in Feldkirchen. Optimaal genieten van de adembenemend mooie natuur en het Oostenrijkse buitenleven. Ontdek slingerende paadjes en klauter over stenen om uit te komen bij de 25 meter hoge Sörger waterval, prachtig. Op naar Feldkirchen!

Camping Feldkirchen

Met het hele gezin naar Feldkirchen

De camping van TUI in Feldkirchen is de ideale plek voor een actieve familievakantie in de natuur. Feldkirchen bevindt zich in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië, een zeer natuurrijk gebied met veel meren. Voor een verkoelende duik hoef je tijdens je kampeervakantie in Feldkirchen dan ook niet ver te lopen: het gezellige familiepark ligt namelijk direct aan een meer, ideaal toch? Ook de kids hebben hier de vakantie van hun leven. Zij kunnen naar hartenlust spelen op de grasvelden bij het meer en in de speeltuin. Het charmante centrum van Feldkirchen is ook zeker een bezoekje waard. Struin over het dorpsplein en geniet van een heerlijke Einspänner of Kapuziner in een van de koffiehuizen. Iets lekkers bij je koffie? Laat je verleiden tot één van de heerlijke zoetigheden uit de Oostenrijkse keuken. Wat te denken van een lekker stuk Sachertorte?

Ontdek de Sörger waterval

Op een avontuurlijke manier de natuur ontdekken tijdens je kampeervakantie in Oostenrijk? Wordt één met de natuur tijdens een wandeling over de Abenteuer-Wasser-Weg op ongeveer vijftien minuten rijden van de camping in Feldkirchen. De route leidt je via kronkelende paden langs snel stromende beken en grillige rotspartijen. Het hoogtepunt van de wandeling? Dat moet toch wel de 25 meter hoge Sörger waterval zijn. Het is even klimmen, maar de waterval is toch wel een van de meest indrukwekkende natuurlijke bezienswaardigheden in de omgeving. En nadien kun je onder het genot van een lekker drankje even bijkomen in een van de herbergen langs de route.