Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Sankt Peter am Kammersberg

Vanaf een camping in Sankt Peter am Kammersberg wandel je zo de dichte bossen van de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken, of Steiermark, in. Dit wordt niet voor niets het groene hart van Oostenrijk genoemd. Maar ook een fietstocht naar de Günstner-watervallen, langs boomgaarden en groene Alpenweiden, is een echte aanrader. Of maak een dagtrip naar gezellig Judenburg, waar de Apfelstrudel voor je klaar staat na een dagje winkelen.

Camping Sankt Peter am Kammersberg
Bekijk alle campings Sankt Peter am Kammersberg (4)

Actief kamperen in Sankt Peter am Kammersberg

Op zo'n 800 meter hoogte, in het groene hart van Oostenrijk, ligt de camping in Sankt Peter am Kammersberg van TUI. Je hoeft hier de luxe camping niet af om van het Oostenrijkse natuurschoon te genieten. Het uitzicht op de groene heuvels en hoge Alpentoppen is betoverend mooi. Heb je goede wandelschoenen meegenomen? Vanuit de stacaravan wandel je tijdens een actieve vakantie in Oostenrijk zo de dichte bossen in. Maar je kunt natuurlijk ook een fiets huren en het kabbelende beekje volgen richting de Günstner-watervallen. Een prachtige tocht, langs uitgestrekte groene weiden, steile roodbruine rotsformaties en fruitboomgaarden. De watervallen zelf hoor je al van verre. Vanaf 65 meter hoogte komt het water met een donderend geraas naar beneden. Dit is niet voor niets de hoogste waterval van deelstaat Steiermark.

Dagtrip naar gezellig Judenburg

Ben je helemaal tot rust gekomen en kun je wel weer wat extra gezelligheid gebruiken? Dan ben je met de auto vanaf een camping in Sankt Peter am Kammersberg in zo'n 40 minuten in het hart van Judenburg. Hier kun je tijdens een vakantie in Oostenrijk een dagje heerlijk winkelen in de Burggasse, vol boetiekjes en sfeervolle restaurants. Maar ook historische bezienswaardigheden zoals de Sankt Nikolaus Kirche zijn zeker de moeite waard. Deze charmante kerk heeft een rijkelijk versierd interieur, met tal van beelden en kleurrijk glas in lood. O ja, vergeet tijdens een stedentrip Judenburg ook niet neer te strijken op een terrasje aan de Hauptplatz. Voor verse Apfelstrudel. Of Käsespätzle natuurlijk.

Bekijk alle campings Sankt Peter am Kammersberg (4)