Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Cruise Nederland

Een reis rond de wereld? Of toch de bezienswaardigheden van Europa verkennen? Wie bij TUI een cruise vanuit Nederland boekt, kan alle kanten op. En hoeft helemaal niet ver te reizen naar de vertrekhaven. Zo kunt u dus zo snel mogelijk genieten van de luxe aan boord van een cruiseschip. Verken Europa per AIDAperla, met een gouden zandstrand en infinity-zwembaden. Of neem de MS Columbus richting paradijselijk Bora Bora.

Zeecruise vanuit Nederland

Wie veel van Europa, of misschien zelfs wel van de wereld wil zien, kan een reis bij TUI gewoon in eigen land beginnen. Wanneer u een cruise vanuit Nederland boekt, hoeft u alleen nog maar naar de haven van vertrek te reizen. Amsterdam, Rotterdam, IJmuiden... Onze aanrader: boek de nacht voor vertrek een hotel in de buurt van de haven. Zo kunt u voor vertrek meteen nog een kijkje nemen bij de bezienswaardigheden in Noord-Holland of Zuid-Holland. In het Rijksmuseum in Amsterdam bijvoorbeeld, waar u onder andere de Nachtwacht van Rembrandt kunt bewonderen. Bovendien gaat u zo goed uitgerust aan boord van het cruiseschip. En dat komt extra goed uit, wanneer u bij ons een cruise met kosteloze cocktailparty bij afvaart heeft geboekt. Proost!

In alle luxe naar het poollicht

Wie een cruise vanuit Nederland boekt, kan alle kanten op. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om per luxe cruiseschip de Nieuw Statendam van rederij Holland America Line de Noorse fjorden te verkennen. Om ook het bijzondere poollicht niet te vergeten, dat u met een beetje geluk tijdens een cruise in Scandinavië kunt aanschouwen. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een cruise langs de metropolen van Europa. Het Britse Southampton bijvoorbeeld, en de grote Noord-Duitse havenstad Hamburg. Vanaf het glinsterende water van de Elbe, aan boord van een cruiseschip als de AIDAperla, ziet u de bijna 120 meter hoge, barokke torenspits van de Sankt Katharinen al van verre liggen. Terwijl u aan boord nog geniet van een cocktail, op het gouden strandje aan de rand van het zwembad. Of neem nog een duik in een van de infinity-zwembaden.

Wereldse cruise vanuit Rotterdam

Een cruise vanuit Nederland brengt u niet alleen in alle luxe naar de bezienswaardigheden van Europa. Ook een heuse wereldcruise behoort bij TUI tot de mogelijkheden. Vanaf vertrekhaven Rotterdam staan onder andere de Portugese Azoren, de bruisende Colombiaanse kuststad Cartagena en het Sydney Opera House in Australië op het programma. En terwijl u van de ene naar de andere trekpleister wordt gebracht, kunt u aan boord van cruiseschip MS Columbus van rederij Cruise & Maritime Voyages nog een bezoek brengen aan het wellness center. Of een hapje eten in een van de restaurants. In alle rust, want dit cruiseschip is kleinschalig en adult only. Op naar sprookjesachtige bestemmingen, zoals de koraaleilandjes rondom Bora Bora. Inclusief witte zandstranden en wuivende palmbomen.

Bekijk alle cruises Nederland (25)