Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Cruise Spanje

Wil je op zonvakantie naar de Canarische Eilanden, maar kun je niet kiezen? Bekijk dan eens ons aanbod cruises Spanje en bezoek meerdere landen in één vakantie! Al varend over de helderblauwe Atlantische Oceaan meer je aan bij de eilanden Tenerife, La Palma, Gran Canaria, Lanzarote en Fuerteventura. Ontdek de natuur van La Palma, beklim vulkaan El Teide op Tenerife of zoek het strand op van Fuerteventura. Wat een variatie tijdens je cruisevakantie in Spanje!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Spanje vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Cruise Spanje
  • Gouden stranden aan de Costa's
  • Steden vol cultuur & temperament
Bekijk alle cruises Spanje (17)

Natuur en strand in één (winter)zonvakantie

Tijdens de cruise langs de Canarische Eilanden legt het schip aan op de mooiste plekken van Spanje. Het groene La Palma bijvoorbeeld, een walhalla voor wandelaars. Hier loop je door dennenbossen, laurierbossen en prachtige valleien. Tenerife staat daarentegen bekend om het maanlandschap waar de grote vulkaan El Teide boven het eiland en het wolkendek uitsteekt. En ook Fuerteventura maakt deel uit van de cruisevakantie Spanje. Hier is een bezoek aan het biosfeerreservaat zeker een aanrader. Wie weet spot je wel dolfijnen! Kortom, al deze eilanden zijn een bezoek meer dan waard. Natuurlijk is er volop tijd om lekker bij te komen op de zonovergoten stranden van Gran Canaria. Heerlijk zonnebaden maakt een ontspannen zonvakantie naar Spanje helemaal compleet.

Luxe aan boord van het cruiseschip

Kies je voor een luxe cruise in Spanje, dan breng je ook tijd op zee door. Zodra je aan boord stapt van het luxe cruiseschip, kan het ultieme relaxen beginnen. Neem een frisse duik in het zwembad, ga lekker bubbelen in de jacuzzi, waag een gokje in het casino of ga met de voetjes van de vloer in de discotheek. Liever actief bezig zijn? Het cruiseschip heeft zelfs een fitnessruimte! En heel fijn: de Spaanse calamares, paella en verkoelende drankjes zijn allemaal inclusief. Hoe relaxt wil je je cruise Spanje hebben?

Bekijk alle cruises Spanje (17)