Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Duikvakantie Mauritius

Tijdens een duikvakantie Mauritius duik je naar het kleurrijke zeeleven van de Indische Oceaan. Zwem mee met leeuwvissen en schildpadden en bezoek de bewoners in gezonken piratenschepen en scheepswrakken. Of maak een onderwaterwandeling in Grand Baie tussen de felgekleurde vissen. Onvergetelijk wordt het sowieso.

Duikvakantie Mauritius
  • Luxe strandbestemming
  • Smeltkroes van culturen
  • Diverse excursiemogelijkheden
Bekijk alle duikvakanties Mauritius (1)

Duikersparadijs Mauritius

Ga tijdens een duikvakantie op Mauritius op zoek naar de kleurrijke schatten van de Indische Oceaan. Vanaf het luxe 5 sterren hotel van TUI in Anse La Raie ben je in no time bij de beste duiklocaties van het paradijselijke eiland. Steenvissen, leeuwvissen en schorpioenen zwemmen hier tussen het prachtige koraal. En Mauritius heeft een vulkanische oorsprong wat maakt dat je er talloze grotduiken kunt maken. Ook indrukwekkend zijn de gezonken scheepswrakken en piratenschepen van Troux-aux-Biches waar het krioelt van het zeeleven.

Unieke duiklocaties

Een duik bij Flic en Flac mag niet ontbreken tijdens een duikvakantie Mauritius. Maak hier een grotduik naar de ‘Kathedraal’, een klif van 35 meter diep of bewonder de koraalbewoners van het rif. En wat dacht je van een onderwaterwandeling in Grand Baie aan de noordkust van Mauritius? Er zijn maar weinig plekken op de wereld waar dit mogelijk is. Vanaf een platform op zee daal je af naar een diepte van vijf meter. Maar niet voordat je een speciale duikershelm met loodgewicht hebt opgezet. Zodra je kopje onder bent, passeert een school felgekleurde vissen je vizier. Absoluut een unieke ervaring tijdens je duikvakantie op Mauritius!

Bekijk alle duikvakanties Mauritius (1)