Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Duikvakantie Marsa Alam

Duik naar oude scheepswrakken en zwem met doktersvissen en papegaaivissen tijdens een Duikvakantie Marsa Alam. Vanaf het hotel van TUI duik je zo in de Rode zee en bewonder je de onaangetaste koraalriffen al snorkelend. Of volg een duikcursus en maak een duik bij Elphinstone Reef. Wie weet spot je een zeeschildpad.

Op duikavontuur in Marsa Alam

Indrukwekkende en de vrijwel onaangetaste koraalriffen, oude scheepswrakken en de meest prachtige vissen zoals doktersvissen en papegaaivissen. Laat je betoveren door de schoonheid van de Rode Zee tijdens een duikvakantie in Marsa Alam in Egypte. De koraalriffen liggen over het algemeen dichtbij de kust en zijn makkelijk te bereiken. Een van de bekendste spots voor ervaren duikers is Elphinstone Reef, een echte berg net onder het wateroppervlak. De dichte begroeiing op de berg trekt talloze vissen en andere zeedieren aan. Met een beetje geluk zie je een zeeschildpad voorbij zwemmen.

Snorkelen en duiken bij het hotel van TUI

Heb je nog nooit gedoken? In veel van de hotels van TUI in Marsa Alam wandel je via een vlonder een paar meter de Rode Zee in. Ideaal om al snorkelend een kijkje te nemen in de onderwaterwereld. En in het 4 sterren hotel in Port Ghalib bevindt zich een duikschool waar je de fijne kneepjes van het vak kunt leren, voordat je de onderwaterwereld van de Rode Zee op eigen houtje gaat ontdekken. Dus trek die flippers uit de kast en word onderdeel van de kleurrijke waterwereld tijdens een duikvakantie in Marsa Alam!

Bekijk alle duikvakanties Marsa Alam (13)