Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Last Minute West-Vlaanderen

Pak de auto in en rijd nog dit weekend de Belgische kust tegemoet tijdens een Last Minute West-Vlaanderen. Brede zandstranden, gezellige boulevards en romantische steden wachten op je. Zo loop je vanaf de 4 sterren camping in Westende zo het Noordzeestrand tegemoet. En vanuit een luxe hotel in Brugge is een boottocht over de kanalen van het ‘Venetië van het Noorden’ zo gemaakt. Super romantisch dat West-Vlaanderen!

Last Minute West-Vlaanderen
Bekijk alle Last Minutes West-Vlaanderen (20)

Genieten aan de Belgische Noordzeekust

Romantische steden, gezellige badplaatsen en kilometerslange stranden; ze versieren de Belgische Noordzeekust. En dat is waar je verblijft als je bij TUI kiest voor een Last Minute West-Vlaanderen. Pak de auto in met kampeerspullen en rijd in een paar uur naar de luxe camping in Westende. Zodra je de glooiende duinen oversteekt kom je terecht op het brede en lange strand van Westende. Ideaal voor een dagje zonnen of een strandwandeling bij zonsondergang. Daarna zorgt de kilometerslange boulevard voor vermaak. Met een Luikse wafel en een Belgisch speciaal biertje is het goed toeven op een van de terrassen.

Een romantische stedentrip in Brugge

Romantici opgelet! Verras je partner met een Last Minute West-Vlaanderen en verblijf in een luxe hotel in Brugge. De Belgische stad wordt dankzij de vele kanalen en bruggen ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd. Een boottocht in een fluisterbootje is dan ook een must tijdens een stedentrip in Brugge. Ondertussen kun je de middeleeuwse huizen aan het water en de Brugse reien (verscholen hofjes) bewonderen. Zoek ’s avonds de centrale Grote Markt op en geniet hier op een van de terrassen na met een portie Vlaamse friet. Extra mooi als het donker wordt en de lichtjes van de stad aanspringen.

Bekijk alle Last Minutes West-Vlaanderen (20)

Populaire bestemmingen