NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Camping Westende

Liefhebbers van de Belgische kust opgelet. Tijdens het kamperen op de camping in Westende geniet je van een rustige zonvakantie. In tegenstelling tot het bekendere Oostende is het hier nog lekker rustig en kun je echt ontspannen op het brede Noordzeestrand. Of flaneren over de chique boulevard. En omdat attractiepark Plopsaland De Panne op een half uur rijden ligt van de camping kunnen de kinderen gerust mee.

Kamperen in het rustige Westende

Kamperen aan de Belgische kust met een breed zandstrand voor de deur doe je op een camping in Westende. In tegenstelling tot het bekende Oostende en het chique Blankenberge is het in Westende nog lekker rustig. Hier kun je dan ook in alle rust zonnen aan de Noordzee. Vanwege de waterspeeltuin en de avonturenclub op de camping van TUI is dit de ideale plek voor een familievakantie met kleine kinderen. Zoek ´s avonds de boulevard van Westende op om te flaneren langs luxe gebouwen als Grand Hôtel Bellevue. Ondertussen passeer je vele cafés en restaurants waar friet, mosselen en Belgische biertjes op de menukaart staan.

Pret in Plopsaland De Panne

Tijdens de familievakantie op de camping Westende kun je niet om Plopsaland heen. Dit attractiepark in De Panne ligt op een half uur rijden van Westende en zorgt bij jong en oud voor pret. Leuke achtbanen, speeltuinen en waterattracties zijn maar een paar hoogtepunten. Ook de vele shows van bijvoorbeeld Maya de Bij en Samson & Gert zijn erg populair. Met deze televisiehelden kun je zelfs op de foto in Plopsaland. Stap tijdens de vakantie in Westende ook eens de kusttram in die langs de Belgische kust koerst. De tram toeft tussen De Panne en Knokke en doet alle bruisende badplaatsen aan. Je kunt dan ook alle kanten op vanuit Westende.

Bekijk alle campings Westende (1)