Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Zwarte Zee

Een Last Minute Zwarte Zee betekent zon, zee en strand! Tijdens een Last Minute aan de Zwarte Zee in Bulgarije kom je volledig tot rust op de lange stranden als Golden Sands en Sunny Beach. ’s Avonds gaan de voetjes van de vloer, want er wordt gefeest tot in de vroege uurtjes! Uiteraard kun je ook cultuur snuiven tijdens een vakantie aan de Zwarte Zee. Wat te denken van de prachtige kathedraal in Varna?

Last Minute Zwarte Zee

Gouden schatten aan de Zwarte Zee

Vergeet een vakantie naar de Spaanse costa’s, maar boek eens een Last Minute naar de Zwarte Zee! Een zonvakantie in dit prachtige stuk van Bulgarije is beduidend goedkoper en na een comfortabele vlucht van circa 2,5 uur ben je er al! Populaire bestemmingen aan de Zwarte Zee zijn Golden Sands in Varna en Sunny Beach is Burgas. Wanneer je kiest voor een hotel of appartement in Golden Sands, verblijf je op loopafstand van een van de mooiste stranden van de Zwarte Zee: Zlatni piassatsi. Dit strand heeft de ‘gouden’ kleur volgens legendes te danken aan de gouden schatten die hier begraven liggen.

Culturele dagrip naar Varna

Zin in een dagtrip tijdens een Last Minute aan de Zwarte Zee? Ga dan beslist naar Varna, de op twee na grootste stad van Bulgarije. Deze havenstad staat niet alleen bekend als kuuroord, maar kent ook een aantal fraaie bezienswaardigheden. De Kathedraal van Varna is het absolute hoogtepunt van de totaal 150 monumenten van de stad. De indrukwekkende altaar muren en het fraaie houtsnijwerk zullen zeker jouw aandacht hebben!