Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Paphos

De vernoeming naar de dochter van Aphrodite geeft al aan dat Paphos iets bijzonders in zich heeft. De gezellige sfeer in de haven vol eettentjes en de vriendelijke mensen is één van de kenmerken van deze Cypriotische badplaats. Ook culturele schatten zoals Romeinse villa's, maar ook het wonderschone strand van Faros vindt u in Paphos. Voor iedereen biedt deze plaats wat wils. Dus stippel uw tocht vast uit, maar twijfel niet te lang. Boek snel een Last Minute naar deze Cypriotische schoonheid.

Ontspanning in Paphos

Wilt u even uitwaaien en bijkomen van het dagelijks leven? In ruim 4 uur kunt u op een mooi strand liggen van de gezellige badplaats Paphos. Kies voor het strand in Kato Paphos en meng u tussen de lokale bevolking. Of zoek het schone Faros strand op waar u ongestoord van de schoonheid kunt genieten. Wilt u de avond in stijl afsluiten? Neem plaats in een restaurant waar u zich gelijk in mediterrane sferen bevindt, bijvoorbeeld bij 'Ficardo'. De vriendelijke bediening laat u gelijk thuis voelen. Bestel een ‘stifado’, een soort goulash met kaneel. En heeft u moeite om te kiezen tussen alle Griekse gerechten op de menukaart? In bijna in elk restaurant staan ‘meze’ op de kaart. De ober brengt vervolgens een schaal met verschillende Cypriotische gerechten naar uw tafel. Zo heeft u genoeg om uit te kiezen en er zit altijd wel iets tussen wat smaakt naar meer. Bestel een 'Brandy Sour' en u hoort er helemaal bij. Deze frisse cocktail is een goede afsluiter van een ontspannen dag.

Een stad vol schatten

Wilt u een beetje Griekse cultuur snuiven tijdens uw Last Minute? Dat kan, want in Paphos struikelt u praktisch over de ruïnes die getuigen van vroegere tijden. Zo was Paphos ooit een havenstad waar de Romeinse elite graag verbleef. Drie villa’s die zij bewoond hebben, zijn opgegraven en opengesteld voor het publiek. Hier kunt u onder andere de prachtige mozaïeken vloeren bewonderen. Om de hoek zijn ook overblijfselen van het antieke Paphos te bewonderen. Het Odeon, of 'theater', is gerestaureerd en tegenwoordig vinden hier nog regelmatig voorstellingen plaats. Grote kans dat u ook een voorstelling bij kunt wonen. Een ander historisch hoogtepunt zijn de tombes van de Koningen van Paphos. Er ligt hier echter geen 'royalty', maar leden van de Griekse en Romeinse elite die deze plek als hun laatste rustplaats kozen. Een bijzondere ervaring om in deze grafkelders rond te dwalen en een fijne verkoeling van de Cypriotische zon.

Uw verblijf in goddelijk Paphos

Bij TUI staan uw wensen voorop. Wij hebben in Paphos verschillende accommodaties in ons assortiment waar u uit kunt kiezen. Overnacht in een accommodatie in Griekse stijl, of kies voor een hotel vlakbij zee. Kies voor een familiehotel met waterpark en animatieprogramma zodat ook de kleinsten zich geen moment vervelen. Wilt u het helemaal luxe? Dan heeft u in enkele hotels de mogelijkheid om een All Inclusive verzorging te kiezen. Wacht niet langer en boek een Last Minute naar Paphos.

Bekijk alle Last Minutes Paphos (25)