NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Lolland

Aan het heldere water van de Oostzee kun je tijdens een Last Minute Lolland heerlijk uitwaaien. Maar je kunt natuurlijk ook vogeltjes tellen rondom de vier meren van natuurpark Maribosøerne. Boek je een vakantiepark in Denemarken voor een familievakantie met kinderen? Geniet van een Somersby terwijl de kids zich uitleven op de vele glijbanen van het waterpark. Of in het speelparadijs. Of in de kinderdisco...

Natuurlijke Last Minute Lolland

Grote steden zul je tijdens een Last Minute naar het Deense eiland Lolland niet tegenkomen. Maar aan uitgestrekte weilanden, rietvelden en lange zandstranden geen gebrek. Dé plek voor rust en natuur. En helemaal fijn: vanuit een vakantiepark in Rødby Havn van TUI wandel je door de duinen zo het lange zandstrand op. Hier kun je lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling. Of neem op een zonnige dag een verkoelende duik in het heldere water van de Oostzee. Maar je kunt natuurlijk ook een dagtrip maken naar het nabijgelegen natuurpark Maribosøerne. Wandel langs een van de vier meren: Søndersø, Røgbølle, Hejrede Lake of Nørresø. Door dichte bossen, langs moerassen en suikerriet. En misschien kom je onderweg wel een zeearend of een roodhalsfuut tegen.

Familievakantie in Denemarken

Ben je op zoek naar een geschikte bestemming voor een familievakantie met kinderen? Boek dan een Last Minute Lolland in een 4-kamerbungalow op een vakantiepark in Rødby Havn. Geschikt voor maar liefst acht personen! Wel zo gezellig. In het grote waterpark van het vakantiepark heb je aan de kinderen geen kind meer. Hebben ze honger gekregen na al dat suizen van de waterglijbanen? In de kitchenette van de bungalow maak je in een handomdraai zelf een voordelige maaltijd klaar. Zo zijn ze snel weer klaar voor een bezoek aan het speelparadijs. Of de kinderdisco natuurlijk. Terwijl je zelf nog een glaasje Somersby bestelt bij de bar van het park.

Bekijk alle Last Minutes Lolland (1)