Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Denemarken

Vakantiepark Denemarken

  1. Vakantiepark
  2. Denemarken

Vakantie vieren in Denemarken? Dat is zeker een goed idee! Of je nou Legoland gaat bezoeken met de kids of strandwandelingen maakt in Jutland met zijn tweeën. Maak je kids blij door te slapen midden in attractiepark Legoland en bezoek ook zwemparadijs Lalandia. Of ontdek de historische stad Hjørring op het schiereiland Jutland. Het kan allemaal vanaf een vakantiepark in Denemarken. 

Vakantiepark Denemarken
Vakantieparken Denemarken (2)

Populaire bestemmingen

Billund(1) Billund

Een vakantie in Legoland met de kids

Voor een vakantie met de kids ben je in een vakantiepark in Denemarken op de goede plek. En dan in Billund om precies te zijn. Een Western-villa met alles er op-en-eraan midden in Legoland. Welk kind wil dat nu niet? Zo kunnen ze meteen het speelparadijs in rennen. In de middag kun je samen met de kids langs vakantiepark Lalandia in Billund gaan, waar het grootste zwemparadijs van de regio is. Slaap je liever niet midden in een attractiepark? Kies dan voor één van de luxe vakantiebungalows op het vakantiepark Lalandia. Deze zijn ruim opgezet en liggen in een rustige omgeving.

 

Strandwandelingen maken op Jutland

Een strandvakantie in Denemarken? Dat kan! Op het schiereiland Jutland in Denemarken kun je de leukste strandvakantie beleven. Word wakker in je vakantiehuis en loop zo in een paar minuten het strand Tornby in Hjørring op. Met een verfrissende ochtendwandeling langs de Noordzee is je ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwenen. En met een beetje geluk is het zonnig genoeg om ook de rest van de dag op het kilometers lange strand door te brengen. Breng voor  meer avontuur eens een bezoek aan de binnenstad van de historische plaats Hjørring. Met meer dan 250 beelden verdeeld over de straten is er altijd wat te bekijken. En sluit vooral de dag af met een biertje en een stuk smørrebrød bij een van de gezellige cafés in de binnenstad. Zo duik je aan het einde van de dag met een tevreden gevoel in het bed  van het vakantiehuis waar je verblijft. 

Vakantieparken Denemarken (2)