Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Mecklenburg-Vorpommern

Last Minute naar de Duitse Oostzeekust? Pak de auto maar alvast in, want op slechts 3,5 uur rijden vanaf de Nederlandse grens ben je in Mecklenburg-Vorpommern. Ga heerlijk uitwaaien op een van de witte zandstranden of verken het grootste merengebied van Duitsland per kano of motorboot. Ook een bezoek aan het sprookjesachtige Kasteel van Schwerin mag zeker niet ontbreken tijdens een Last Minute in Mecklenburg-Vorpommern.

Last Minute Mecklenburg-Vorpommern
Bekijk alle Last Minutes Mecklenburg-Vorpommern (2)

Weekendje weg naar de Duitse Oostzeekust

Door de korte rijafstand vanaf de Nederlandse grens, is Mecklenburg-Vorpommern ideaal voor een Last Minute weekendje weg of een midweek met het gezin. Uitwaaien kan bijvoorbeeld aan een van de mooiste zandstranden van de Oostzee in Heiligendamm, ook wel de 'witte stad aan zee' genoemd. Of je nu kiest voor het luxe 5 sterren ROBINSON hotel in Göhren-Lebbin of het rustig gelegen 4 sterren hotel in Spornitz, dit strand is ca. een uur rijden. Huur tijdens een Last Minute in Mecklenburg-Vorpommern een kano en verken de 1000 kilometer aan riviertjes en 2000 meren van het grootste merengebied van Duitsland: de Mecklenburgische Seenplatte.

Het kasteel van Schwerin

Naast de vele watersportmogelijkheden, staat Mecklenburg-Vorpommern ook bekend om de vele burchten en kastelen, met als hoogtepunt het Kasteel van Schwerin in de gelijknamige stad. Tijdens een Last Minute naar Mecklenburg-Vorpommern is dit sprookjesachtige kasteel een absolute must-see. Bezoek de troonzaal of maak een wandeling door de idyllische tuinen en geniet van het prachtige uitzicht op de Schweriner See!

Bekijk alle Last Minutes Mecklenburg-Vorpommern (2)