Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Trier

In Trier, de oudste stad van Duitsland, kom je op elke hoek van de geplaveide straatjes ogen tekort. Vakwerkhuizen, paleizen en bezienswaardigheden uit het Romeinse Rijk vormen het stadsbeeld. Vooral de Porta Nigra stadspoort én het oude amfitheater zijn een bezoek waard tijdens een Last Minute Trier. Maar je kunt ook een fietstocht maken langs de schilderachtige Moezel en proeven van de bekende Moezelwijn.

De historische schatten van Trier

Stap binnenkort de auto in voor een Last Minute Trier en bewonder de historische bezienswaardigheden in de oudste stad van Duitsland. Trier ligt aan de rivier de Moezel en werd al in het Romeinse Rijk gesticht. Veel van de schatten uit die tijd zijn goed bewaard gebleven. Het symbool van Trier is de Porta Nigra poort dat wordt gezien als de best bewaarde Romeinse stadspoort ter wereld. Maar ook het oude amfitheater, waar in de zomer theatervoorstellingen worden opgevoerd, is het bezoeken waard. Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een Last Minute Trier een stadswandeling maken om zo de vakwerkhuizen, paleizen en geplaveide straatjes te ontdekken.

Fietsen langs de Moezel

Kies je bij TUI voor een Last Minute Trier? Dan kies je voor een fietsreis langs de Moezel. Deze bochtige rivier wordt versierd door glooiende hellingen met groene wijnranken. De Moezel staat dan ook bekend als een van de beste wijngebieden van Duitsland. Tijdens het fietsen langs de Moezel passeren vele wijnhuizen de revue. Rust hier uit van de onvergetelijke fietsvakantie en proef van de bekende Moselwein. Ondertussen zie je luxe riviercruises voorbij varen. Maar ook het uitzicht op de Moezel in combinatie met de groene heuvels is schilderachtig.

Bekijk alle Last Minutes Trier (3)