COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Cabourg

Last Minute Cabourg

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Normandië
  4. Cabourg

Een roman van Marcel Proust ontvouwt zich tijdens een Last Minute Cabourg. In deze mondaine badplaats in de Franse regio Normandië deed de schrijver inspiratie op voor zijn boeken. Het 5 kilometer lange zandstrand, de boulevard vol restaurants en de Belle Epoque huizen zijn stuk voor stuk schilderachtig. Bijkomen doe je met een glas cider. Cabourg ligt namelijk aan de Ciderroute die je met eigen auto kunt rijden.

Flaneren door een roman van Marcel Proust

Flaneren over een brede boulevard met aan de ene kant statige panden en aan de andere kant een goudkleurig zandstrand doe je tijdens een Last Minute Cabourg. Deze mondaine badplaats ligt in de Franse regio Normandië en is bekend geworden door de romanschrijver Marcel Proust. Inspiratie voor zijn verhalen deed hij op in Cabourg door de Belle Epoque villa’s te bewonderen en langs het strand aan de Atlantische Oceaan te wandelen. Je kunt bij TUI een van zijn boeken betreden en Cabourg zelf ontdekken vanuit een luxe hotel of ruim appartement. ’s Avonds nog niet moe? Zoek dan het casino van Cabourg op of geniet op het dakterras van het hotel na met een glas cider.

Touren over de Ciderroute

Over cider gesproken: Cabourg ligt aan de 40 kilometer lange Ciderroute die dwars door Normandië loopt. Met eigen auto kun je de route rijden en langs appelboomgaarden en vakwerkboerderijtjes touren. Stop onderweg gerust bij een van de boerderijen om van de cider te proeven. De benen strekken en uitwaaien kan daarna op het 5 kilometer lange Plage de Cabourg. Werkt het weer niet mee tijdens de Last Minute Cabourg? In het 4 sterrenhotel van TUI zorgt het binnenzwembad voor pret. En anders zijn er op de boulevard van Cabourg ook genoeg restaurants te vinden waar je van de Franse keuken kunt smullen. Wat dacht je van een croque monsieur en een glas wijn?

Bekijk alle Last Minutes Cabourg (2)