Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Bijilo

In het Afrikaanse Gambia is de badplaats Bijilo de plek voor een zonnige strandvakantie. Bijilo ligt aan de Atlantische Oceaan en kent parelwitte stranden met wuivende palmbomen. Omdat de temperaturen hier ook in de wintermaanden warm zijn, is Bijilo de ideale plek voor een Last Minute vakantie. Het appartement van TUI staat aan het strand. Bezoek tijdens een Last Minute Bijilo ook het Forest Park om aapjes in het wild te bekijken.

Last Minute Bijilo
  • Vliegen met TUI fly

Een zonnige strandvakantie in Bijilo

Gambia is vast niet het eerste land wat bij je opkomt voor een zonvakantie, maar tijdens een Last Minute Bijilo draait het wel degelijk om zon, zee en strand. Bijilo ligt aan de westkust van Gambia en wordt versierd door parelwitte stranden en schaduwrijke palmbomen. Het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan zorgt voor verkoeling. Zelf in de wintermaanden is het hier goed toeven met je tenen in het warme zand en een kokosnoot bij de hand. Ideaal voor wie niet aan tijd gebonden is of een zonnige break nodig heeft. Bij TUI verblijf je tijdens een Last Minute Bijilo in een luxe appartement aan het strand. Al kun je ook heerlijk relaxen bij het zwembad in de tropische tuin.

Aapjes kijken in het Bijilo Forest Park

Bij Afrika denken de meeste mensen al snel aan wilde dieren. Tijdens een Last Minute Bijilo kun je zomaar oog in oog komen te staan met een meerkat of Rode Colobus aap (Franje-aap). Deze aapjes leven in het Bijilo Forest Park dat ook wel ‘Monkey Town’ wordt genoemd. Een 4,5 kilometer lang wandelpad voert je langs alle mooie plekken van dit natuurpark. Hoge zandduinen, uitzichten over de Atlantische Oceaan en jungleachtige bossen passeren de revue. De spelende apen die van boom naar boom slingeren zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bijkomen doe je na afloop in het appartement in Bijilo waar je van een kruidige domoda kunt proeven.