Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Agios Nikolaos

Op de valreep een vakantie naar Griekenland: een Last Minute naar Agios Nikolaos is altijd een goed idee. Niet voor niets wordt deze badplaats als een van de populairste vakantieoorden op Kreta gezien. Bewonder het bodemloze binnenmeer Voulismeni en pak het ene terrasje na het andere voor een rondje mezze. Wandelaars maken tijdens de vakantie in Agios Nikolaos een tocht door de indrukwekkende Kritsa kloof.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Agios Nikolaos vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Last Minute Agios Nikolaos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle Last Minutes Agios Nikolaos (3)

De Griekse charme van Agios Nikolaos

Aangekomen in Agios Nikolaos maak je meteen kennis met de Griekse sfeer en de gezellige wirwar van straatjes. De trapstraten van deze Griekse badplaats op Kreta komen allemaal uit op het middelpunt: het Voulismeni meer, dat via de zee verbonden is met de krater van Santorini. Volgens de Grieken zou dit binnenmeer geen bodem hebben. Die kan je zelf kweken. Je pakt het ene terrasje na het andere voor een rondje mezze of de lekkerste visgerechten. Zo heb je een goed bodem voordat je de straatjes weer omhoog bewandelt. Of naar een van de stranden aan de beroemde Mirabello baai vertrekt met je badlaken en slippers. De Middellandse Zee straalt hier in volle glorie en vanuit de meeste hotels van TUI loop je hier zo naartoe. Het loont zeker om elke dag een ander strand te kiezen tijdens een Last Minute in Agios Nikolaos, want elk strandje heeft z’n eigen charme.

Prachtige wandeling door de Kritsa kloof

De omgeving verkennen? Op circa een kwartier rijden van je hotel in Agios Nikolaos ligt Thilakas, een van de populairste wandelgebieden van Kreta. Vooral bij de Kritsa kloof is een bijzondere wandelroute langs prachtige rotsformaties. Het smalste stuk in deze indrukwekkende kloof is slechts 90 centimeter breed. Dat wordt goed opletten waar je loopt! Heb je na de wandeling door de Kritsa kloof nog puf, bezoek dan zeker ook Lato. Deze eeuwenoude nederzetting ligt vlakbij het natuurgebied Kritsa. Sommige winkels zijn er al sinds de 4e eeuw voor Christus.

Bekijk alle Last Minutes Agios Nikolaos (3)