Mykonos

Last Minute Mykonos

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Mykonos

De karakteristieke witte windmolens, het gouden Plati Yialos Beach aan de azuurblauwe Egeïsche Zee en het romantische Little Venice in Mykonos-stad. Je kunt het allemaal bewonderen tijdens een Last Minute Mykonos. Wie afreist naar dit kleine Griekse eiland kan voor nóg meer bezienswaardigheden bovendien een culturele dagtrip maken naar het Werelderfgoed van buureiland Delos: geboorteplaats van Apollo.

Last Minute Mykonos
  • Iedere dag een ander zandstrand
  • Typisch Griekse vissersdorpjes
  • Bruisend uitgaansleven
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Bubbels bij Bubbles

Op het kleine Griekse eiland Mykonos, parel van de Cycladen, kun je het bezichtigen van culturele bezienswaardigheden combineren met een ontspannen strandvakantie. Boek bijvoorbeeld een centraal gelegen 4 sterren hotel van TUI in Mykonos-stad: vanaf hier ben je zo in het oude centrum. Hier vind je tijdens een Last Minute Mykonos onder andere Little Venice, waar de huizen direct aan de Egeïsche Zee gebouwd zijn en de balkons boven het azuurblauwe water hangen. Perfect voor een romantische wandeling bij zonsondergang, tijdens een honeymoon bijvoorbeeld. Kijk toe hoe de laatste zonnestralen de witte gevels goud kleuren, voordat je doorloopt naar de Bubbles Bar vlak bij de oude haven voor een glaasje bubbels.

Grieks Werelderfgoed

Nu je de oude haven dan toch gevonden hebt: vanaf hier kun je een dagtrip maken naar buureiland Delos. En het spotten van culturele bezienswaardigheden begint al op de boot van Delos Tours. Je kijkt vanaf de Egeïsche Zee namelijk uit op de typische witte windmolens van Mykonos-stad. Eenmaal aangekomen op Delos is er nog veel meer te zien. De oude Griekse opgravingen zijn namelijk niet voor niets onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed. Op deze geboortegrond van Apollo en Artemis vind je onder andere het Leeuwenterras en de marmeren zuilen en prachtige mozaïeken in de tempel van Dionysos.

Gouden zand, azuurblauwe Egeïsche Zee

Boek je een Last Minute naar Mykonos omdat je dringend behoefte hebt aan een zonnige strandvakantie? Kies dan voor overnachtingen in een luxe hotel in Plati Yialos, direct aan zee gelegen. Vanaf hier sta je zo met je voeten in het warme gouden zand van Plati Yialos Beach. Of in het heldere ondiepe water van de Egeïsche Zee natuurlijk. Wie toe is aan wat extra verkoeling, kan bij de Monarch Beach Club een verse fruitcocktail bestellen. Om vervolgens tijdens de zonvakantie verder te luieren op een ligbedje.