Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Agios Sostis

Vlieg binnenkort naar de Griekse zon op het eiland Zakynthos tijdens een Last Minute Agios Sostis met TUI. Loop tijdens je zonvakantie vanaf dit eiland via een houten brug naar Cameo Island of geniet op één van die stranden met uitzicht op het helderblauwe water van de Ionische Zee. Smul ’s avonds van een bord moussaka in een taverna en sta de volgende morgen vroeg op om Caretta schildpadden te spotten op Marathonissi.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Agios Sostis vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Last Minute Agios Sostis
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle Last Minutes Agios Sostis (1)

De houten brug van Agios Sostis

In de 17e eeuw werd Zakynthos geschokt door een zware aardbeving, waardoor er een uniek eiland is ontstaan genaamd Cameo Island. Tijdens je zonvakantie bezoek je dit kleine eiland dat op nog geen vijf minuten loopafstand van Agios Sostis ligt. Via de houten brug bereik je dit eiland en kijk je uit over de prachtige Ionische zee. Na een zonnige dag op Cameo Island schuif je aan bij een taverna op de boulevard en geniet je van een bord moussaka. Terwijl de zon in de zee zakt proost je met een drankje op de vakantie, Eviva!

Zakynthos: Zeeschildpadden en blauwe grotten

Voor de vroege vogels onder ons is het leuk om de haven van Agios Sostis te bezoeken. Hier kun je een excursie naar het eiland Marathonissi boeken om Caretta-caretta zeeschildpadden te spotten. Op dit eiland zijn vele schildpaddennesten te vinden, een grote kans dus dat je een schildpad tegenkomt! Tijdens je actieve vakantie breng je in de middag een bezoek aan de ‘Blauwe Grotten’ aan de oostkust van het eiland Zakynthos. De grotten zijn een absolute aanwinst voor in je fotoalbum. De weerkaatsing van het licht zorgt voor een blauwe gloed in de verschillende rotspartijen. Vanaf de plaatsen Laganas en Aghios Nikolaos kan je met de boot naar de grotten varen.

Bekijk alle Last Minutes Agios Sostis (1)