Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Kalamaki

Last Minute Kalamaki

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Zakynthos
  4. Kalamaki

Een Last Minute Kalamaki begint met een vlucht van 3 uur. Je landt op het vliegveld van Zakynthos, een Grieks eiland met indrukwekkende kustlijnen, zandstranden en velden vol olijfbomen. 10 minuten na de landing sta je al in Kalamaki. Deze badplaats ligt in het zuiden van het eiland, aan een kilometerslang zandstrand. Rol hier je badhanddoek uit, lees een spannend boek, duik in de Ionische Zee en je weet: dit is genieten!

Last Minute Kalamaki
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Bijkomen op Kalamaki strand

Een Last Minute Kalamaki is een droom voor strandliefhebbers. Deze kleine badplaats ligt namelijk aan een kilometerslang zandstrand in het zuiden van het Griekse eiland Zakynthos. Bijkomen doe je hier op het zand van Kalamaki Beach of onder de olijfbomen. Vanuit het hotel of appartement van TUI sta je na een paar minuten al met je voeten in het zand. Rol je handdoek uit, pak er een spannend boek bij en het genieten kan beginnen. En wist je dat de Caretta Caretta schildpad ook op dit strand leeft? Als je in de Ionische Zee voor Kalamaki de duikbril opzet, bestaat er zeker een kans dat je er een voorbij ziet zwemmen.

Naar Laganas en Zakynthos-stad

Kalamaki ligt op 10 minuten van Laganas, het vliegveld én Zakynthos-stad. Laganas is dé plek om te shoppen voor eetbare souvenirs. Neem bijvoorbeeld rozijnen of een fles olijfolie mee voor thuis. Ook kun je in deze populaire badplaats terecht voor een Grieks diner. Tussen de internationale restaurants moet je even goed zoeken, maar dan vind je zeker plaatselijke lekkernijen als keftedes, tiropitakia en spanakopita op de menukaart. Kies je voor een dagje Zakynthos-stad tijdens je Last Minute Kalamaki? Dan zul je je ogen uitkijken op de pleinen van Solomos en Agios Markos en bij het uitzicht vanaf het Venetiaanse Kastro op de Stranis-heuvel.