Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Amoudara

Last Minute Amoudara

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Kreta
  4. Amoudara

Relaxen op de langste zandstranden van Kreta. Dat kan al op korte termijn wanneer je een Last Minute naar Amoudara boekt. Op het water kom je in actie: windsurfen wint hier aan populariteit. Als je daarna dorst krijgt bestel je een frappé bij een typische kafenion. En zijn de kinderen mee op vakantie in Amoudara? Dan ben je in Bravo Waterpark of speelhal Ali Fasi aan het juiste adres!

Last Minute Amoudara
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Altijd plek op het strand van Amoudara

De plaats Amoudara is vernoemd naar het Griekse woord Ammos, wat letterlijk ‘zand’ betekent. Je vindt hier dan ook de langste zandstranden van Kreta! Met een lengte van zo’n 9 kilometer is hier altijd wel een plekje vrij. En daarbij is het strand van Amoudara uitermate geschikt voor een gezinsvakantie met kinderen, omdat de zeebodem vanaf het strand geleidelijk afloopt. Ideaal voor als de kinderen harder lopen dan jij! Maar ook voor een actieve vakantie is een Last Minute Amourdara een goed idee. Wat dacht je van surfen of parasailen? Of ga je liever snorkelen of duiken in de Middellandse Zee? Liefhebbers van zoet water nemen een duik in het zwembad van het hotel of appartement van TUI.

Wandelen in de heuvels en bergen

Ook wandelschoenen zijn geen overbodige luxe voor een Last Minute Amoudara. De rustige badplaats herbergt namelijk een klein duingebied, welke wordt omringd door heuvels en bergen, waar je heerlijk kunt wandelen. Hierna struin je langs de winkels en restaurants aan de hoofdweg. Of maak een strandwandeling naar de ten oosten gelegen stad Heraklion. Ben je op familievakantie en is al dat wandelen niks voor de kinderen? Ga dan glijden in Bravo Waterpark of klimmen in de overdekte speelhal Ali Fasi.